Biancin otac želi se suočiti s Kanyeom: "Što bi on da njegove kćeri hodaju polugole?"

Foto: Profimedia

OBITELJ Biance Censori zabrinuta je zbog njezinog ponašanja otkako je u braku s Kanyeom Westom. Arhitektica se svugdje pojavljuje u golišavim izdanjima i pokazuje intimne dijelove tijela, a reper na Instagramu objavljuje njezine eksplicitne fotografije i snimke.

"Biancin otac Leo želi sjesti s Kanyeom i pitati ga kako može paradirati s njom kao da je goli trofej. Želi ga pitati što bi učinio kada bi se njegove kćeri North i Chicago u javnosti pojavile polugole a da to njihovi muževi odobravaju", rekao je izvor za Daily Mail.

Otac joj je poznati kriminalac u Australiji

Dodao je kako nema šanse da bi reper to ikada dozvolio pa mu nije jasno zašto vlastitu suprugu ohrabruje da to radi. Kako su objavili australski mediji, Biancin otac je jedan of najpoznatijih kriminalaca u Australiji. On je 1982. godine bio u zatvoru zbog posjedovanja pištolja i municije.

Inače, supruga Kanyea Westa poznata je po svojim rizičnim kombinacijama, ali nedavno je otišla predaleko. Prošetala je Parizom u poluprozirnim najlonkama ispod kojih, pišu mediji, nije nosila gaćice. Nije obukla ni grudnjak ni majicu, a ogrnula se bundom. 

Pročitajte više