Bieber je za nastup na zabavi sina najbogatijeg Indijca zaradio vrtoglavi iznos

Foto: Instagram

Justin Bieber je prošli tjedan nastupio u Mumbaiju na raskošnoj svečanosti povodom vjenčanja sina najbogatijeg čovjeka Azije. Već nekoliko mjeseci organiziraju se grandiozne proslave uoči vjenčanja Ananta Ambanija, najmlađeg sina Mukesha Ambanija, šefa konglomerata Reliance Industries, i njegove zaručnice Radhike Merchant, koji će se sredinom srpnja vjenčati tijekom trodnevne hinduističke ceremonije u Mumbaiju.

30-godišnji pjevač je na Instagramu objavio video sa zabave. Pred indijskim slavnim osobama izveo je svoje hitove poput Baby, Sorry i Peaches. Page Six piše da je Bieber za nastup dobio 10 milijuna dolara, što je puno veća cifra od one koju inače uzima za nastupe na privatnim događajima (2.5 do 6 milijuna dolara).

Vjenčanju su već prethodila dva velika događaja

Na zabavi u veljači Rihanna je održala svoj prvi koncert nakon prošlogodišnjeg Super Bowla, a prisustvovali su i osnivač Facebooka Mark Zuckerberg te kći bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa Ivanka.

U lipnju su na balu pod maskama u dvorcu u Cannesu nastupili Katy Perry, Backstreet Boys, američki reper Pitbull i talijanski tenor Andrea Bocelli.

Mukesh Ambani (67) je 11. najbogatija osoba na svijetu prema Forbesovoj listi milijardera, s bogatstvom većim od 113 milijardi dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.