Big Brother: Marijana ne bi pjevala "Tridesete", radije se s Nemešom ljubi na kiši



NAKON dobro obavljenog zadatka kad su ukućani pravili lutkarske predstave, Veliki Brat odlučio ih je nagraditi za dobro obavljen zadatak. Stoga im je odlučio prirediti tulum na čega su ukućani reagirali oduševljeno. Nemeš je od Velikog Brata tražio da pošalje još više pića kako bi se što bolje proveli.



Marijana ne bi pjevala "Tridesete", radije se ljubi na kiši


Dok većina uživa u svojim kompozicijama koje moraju otpjevati i otplesati u sklopu drugog zadatka, Soraju i Brendona Veliki Brat i nije baš oduševio. Brendon je dobio "Im Beautiful" od Christine Aguilere koja mu se baš ni ne sviđa jer je gotovo ni ne razumije. Stoga mu je Horvat odlučio pomoći i prevesti pjesmu. Ni Marijana nije htjela pjevati. Ona je dobila Severininu pjesmu "Tridesete", a nije zapjevala čak ni kad ju je Nemeš zamolio. Radije je pristala na to da se ljube na kiši.



Nikola: Večeras će se Vladimir i Bojana ljubiti


Zanimljivo je i kako su gotovo svi prethodni tulumi stanara bili obilježeni svađama ili mirenjima Marijane i Nemeša. Ipak, Nikola prognozira kako će ovaj tulum biti malo drugačiji, smatra da će se Vladimir i Bojana nakon početnih iskrica večeras ljubiti i tako početi još jednu romansu u kući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.