Bila je sretna kad je naručila jeftini tepih na internetu - sve dok ga nije dobila i otvorila

Foto: Unilad

KUPOVANJE online predivna je mogućnost sve dok se ne dogodi ono što se dogodilo 22-godišnjoj curi kad je mislila da je dobro prošla. Dobila je, naime, ono što (ni)je naručila.

Jasmine Bumps iz Watervilla u američkoj saveznoj državi Maine naručila je tepih iz Wisha, šeste najveće online shopping tvrtke u svijetu.

Mislila je kako je dobro prošla jer je tepih koštao samo 3 dolara, no jako se razočarala kad ga je otvorila. "Trebala sam znati bolje", rekla je za Unilad te otkrila kako se začudila čim je vidjela paket.

"Kad je došao paket, pomislila sam: 'Hmm, što sam tako maleno naručila iz Kine?' Zatim sam otvorila kutiju, vidjela materijal i odmah sam znala što je", rekla je te dodala da je odmah prasnula u smijeh.

Kasnije je priznala kako nije čitala opis u reklami, nego je pretpostavila da će izgledati kao na fotografiji. Iako joj je žao što nije gledala veličinu, smatra kako se radi o lažnom reklamiranju.

The new bathroom rug I ordered online VS the actual rug I received in the mail...... I'd say something is wrong here! from r/funny

Priču je objavila i na Redditu te postala hit. "Živim u malom gradiću od 2000 stanovnika i ovakve stvari nikad se ne događaju. Jupi, bit ću zvijezda jednog dana", našalila se kad je njezina priča postala viralna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.