Bilmanov komentar u Supertalentu zasmetao gledateljima, pišu: "Što mu je bilo?"

Screenshot: Nova TV

GLEDATELJIMA je zasmetalo ponašanje Davora Bilmana u nedjeljnoj epizodi Supertalenta, a požalili su se na društvenim mrežama.

Naime, neki tvrde da je Bilman bio bezrazložno kritičan prema natjecateljima, a posebno su im zasmetali Davorovi komentari nakon nastupa Euritmija dua.

"Sad ozbiljno, što je Bilmanov problem danas? Ustao se na lijevu nogu? Ljubomoran što ne zna svirati hand pan?", "On ima nekome hrabrosti reći da je arogantan?", "Bilmanov komentar bio je neprofesionalan i ružan, može ga biti sram", "Mislila sam da Bilman trola, a on je ozbiljan", "Bilman je bezobrazan", "Žiri je danas nadrndan na sebe", "Jasno mi je da mu se nastup ne sviđa, ali curama reći da su arogantne, da nemaju osobnosti, da su dosadne, uopće nema veze s nastupom, već osobnom nekulturom", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

"Meni ste simpatične i egzotične, ali 50 posto vašeg nastupa, meni osobno, smeta arogancija na ovoj pozornici", glasio je Bilmanov komentar upućen Euritmija duu koji je zasmetao gledateljima.

Inače, djevojke su unatoč Davorovim komentarima prošle dalje s tri glasa za.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.