BIRAJU ČITATELJI INDEXA Počeo izbor za Najseksi Hrvaticu by Štajdi

Foto: Boris Štajduhar

NAJVAŽNIJI medijski izbor ljepote, onaj za najseksi Hrvaticu, i službeno je započeo, online casting traje do 10. svibnja. 

Izbor, kao i proteklih osam godina, organizira umjetnički fotograf Boris Štajduhar , a sve o jedinom izboru koji se bazira na umjetničkim fotografijama djevojaka, možete pratiti na Indexu.

Osim što ćete prvi imati prilike upoznati svih deset finalistica, uz posebne reportaže s ekskluzivnog fotosessiona, čitatelji Indexa imat će se prilike uključiti u glasanje i, uz žiri, odabrati najseksi Hrvaticu za 2017. godinu.

Ideja izbora je, kao i proteklih godina, da se mogu prijaviti sve djevojke koje smatraju da zaslužuju ovu titulu, bez obzira jesu li članice neke modne agencije i imaju li uopće manekenskih ambicija ili iskustva poziranja pred objektivom profesionalnog fotografa.

Uz fotografiju potrebno je napisati mjere: godine, visinu, težinu, opseg grudi, struka i bokova. Naravno, uz sve je potrebno poslati i kontakt kako bi se odabrane djevojke mogle pozvati na fotosession. 

Deset djevojaka koje žiri odabere, bit će pozvane na trodnevni fotosession, a nakon objave njihovih fotografija, jedna od djevojaka ponijet će titulu najseksi Hrvatice za 2017. godinu. Žiri će biti međunarodni jer će mu se ponovno priključiti guru luksuza Monty Shadow i talijanska glumica i modna blogerica Audrey Tritto, a djevojke očekuju razna iznenađenja. 

O svim detaljima ćemo vas redovito izvještavati, a ako želite kročiti putevima modela Maline Grahek, manekenke i voditeljice Nikoline Miletić Minovske, manekenke Petre Frković, glumice Ornele Vištice, modela i pjevačice Mije Jurilj, manekenke i humanitarke Melite Fabečić Onyshenko, studentice Laure Pende ili modela Iris Volf, možete se prijaviti na prijava@najseksihrvatica.com ili putem fb stranice izbora Najseksi Hrvatica by Štajdi.

Fotogaleriju dosadašnjih pobjednica izbora Najseksi Hrvatica by Štajdi pogledajte u nastavku:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.