BIRAJU ČITATELJI INDEXA: Traže se ljepotice za najseksi kalendar Hrvatske

Foto: Press

NAJSEKSI kalendar u Hrvata, onaj CIAK Auta, ponovno je izazvao velik interes, no ovog puta kod žena. Nakon što su se muškarci lani pokušali dokopati svog primjerka kalendara, čije je stranice krasila Lidija Bačić, ove godine brojne djevojke žele postati njene nasljednice.

Kako su upravo čitatelji Indexa Lidiju proglasili najseksi Hrvaticom 2017. godine, ekipi iz CIAK Auta bilo je jasno koga treba poslušati kad je riječ o izboru sljedećih ljepotica koje će krasiti njihov kalendar. Zato ćete odluku o tri ljepotice koje će naslijediti Lidiju, ali i lice prvog kalendara, najljepšu playmate djevojku u regiji Enu Friedrich, donijeti upravo vi.

Danas vam predstavljamo deset djevojaka koje žele krasiti najseksi kalendar Hrvatske, a na vama je samo jedno, izabrati njih tri koje će vam uljepšavati mjesece sljedeće godine.

Nakon što vi donesete odluku, ekipa u CIAK-u baca se na posao kako biste dobili nešto jako, jako, jako vruće. Snimanje će se održati po završetku natječaja, na lokaciji na području Hrvatske i pod vodstvom profesionalnog tima. Naravno, pobjednice osim sudjelovanja u samom kalendaru, očekuju i primamljive nagrade. Prvoplasirana djevojka će osvanuti i na naslovnici kalendara te dobiti novčanu nagradu u iznosu od 5000 kuna, dok će drugoplasirana i trećeplasirana djevojka dobiti novčanu nagradu u iznosu od 2500 kuna.

Za više detalja, kao i pregled dosadašnjih izdanja CIAK Auto kalendara, posjetite web i Facebook stranicu CIAK Auta.

CIAK Auto kalendar pokrenut je krajem 2016. godine, a brzo je dobio naziv hrvatskog Pirelli kalendara. Kao jedan od najvećih distributera autodijelova u regiji te ovlašteni distributer za RH nekih od najvećih svjetskih brendova iz auto industrije, CIAK Auto je dosadašnjim kalendarskim izdanjima ostvario prepoznatljivost kod kupaca, a kalendar je postao svojevrsni brend koji će i budućim izdanjima nastaviti intrigirati publiku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.