Bivša dadilja: Jason Sudeikis legao je pod auto Olivije Wilde nakon njihovog prekida

Foto: EPA

GLUMAC Jason Sudeikis bio je toliko izbezumljen prekidom s Olivijom Wilde da je navodno legao pod njezin automobil kako bi je spriječio da ode, tvrdi njihova bivša dadilja.

Dadilja bivšeg para, koja se brinula za njihovu djecu Daisy i Otisa, rekla je da se glumac jako uznemirio kad je vidio da Olivia pokušava otići iz kuće sa salatom s "posebnim preljevom" kako bi se vidjela s Harryjem Stylesom.

"One noći kada je izašla iz kuće sa svojom salatom, Jason je jurio za njom. Govorila mu je: 'Bojim te se, Jasone, bojim te se.' A on je rekao: 'Ako me se bojiš, zašto ostavljaš svoju djecu sa mnom?'" rekla je dadilja za Daily Mail.

Legao joj pod automobil

"Tada je Jason izašao van i legao pod njezin automobil kako ona ne bi otišla. Rekao je da to radi namjerno kako bi ona zakasnila kod Harryja. Jason mi je rekao: 'Napravila je ovu salatu i stavila je svoj poseban preljev i odlazi sa svojom salatom na večeru s Harryjem'", dodala je dadilja.

Jason je navodno za romansu Olivije Wilde i Harryja Stylesa saznao na pametnom satu koji je ona ostavila kod kuće dok je snimala Don't Worry, Darling. 

"U ponedjeljak ujutro, kad sam se vratila sa slobodnog vikenda, Jason je jako plakao. Uopće nisam znala što se dogodilo. Nakon što sam spremila djecu, Jason se popeo na kat i pio kavu. Plakao je i bio je u neredu, govorio je: 'Ostavila nas je, napustila nas je'", ispričala je dadilja te kaže da je Jason zabranio da se u kući slušaju Stylesove pjesme.

Bio je slomljen, kaže dadilja

"Bilo mu je slomljeno srce, sažalila sam se. Počeo mi je pričati detalje njezine veze sa Stylesom i rekao je da se Olivia udvarala Harryju i prva napravila korak", dodala je dadilja.

Podsjećamo, Wilde i Sudeikis prekinuli su 2020. godine nakon što su zajedno proveli sedam godina. Wilde je svoju vezu sa Stylesom iznijela u javnost iako je zanijekala da je ostavila Sudeikisa zbog bivšeg člana One Directiona. Dok je govorila na panelu na CinemaConu, Wilde su na pozornici uručeni papiri o skrbništvu. 

Pročitajte više