Bivša hrvatska manekenka: Skupa životna škola pripremila me za novu ulogu

Foto: Instagram

BIVŠA manekenka Kristina Šalinović sa svojim zaručnikom Enricom Miglioratijem čeka prvo dijete. Uživa u danima trudnoće, a u posljednjoj objavi na Instagramu napisala je kako joj je drago što joj se u životu sve posložilo.

"Znate, nikada nisam mislila da će mi život ići ovako kako ide. Nikada nisam mislila da ću živjeti tamo gdje sada živim, ali sigurno je da mi je drago što mi ovako ide. Ne bih ovo mijenjala ni za što na svijetu", napisala je Kristina uz fotografiju na kojoj pozira uz more.

"Mislim, nemojte me krivo shvatiti. Definitivno bih promijenila puno toga što mi se dogodilo u životu, ali sve me to natjeralo da budem osoba kakva sam danas. Bila je to skupa životna škola, ali me učinila jačom i pripremila me za novu ulogu, da budem cool mama. Bila sam zbunjena tinejdžerka, konobarica, frizerka, model, vlasnica, vrijedna radnica, odgajateljica, izgubljena odrasla osoba... Ali vrijeme je da se malo prodrmam", dodala je pa zaključila: "Zašto imati stari život?"

Kristina živi u Milanu te se priprema za ulogu mame, a nedavno je na društvenim mrežama opisala što je sve prošla kako bi zatrudnjela.

"Nakon skoro četiri i pol godine čekanja mogu izreći ovu rečenicu bez da se rasplačem. Svaka igla, svaka tableta, svaka žrtva definitivno je bila vrijedna", napisala je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.