Bivša Miss Dalmacije udana za suradnika emiratskog šeika: "Život mi je lagodan, imam sve"

Screenshot: IN Magazin

BIVŠA Miss Dalmacije Dina Jelaska Marie već deset godina živi u Dubaiju gdje se udala za bliskog suradnika šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata s kojim ima troje djece.

''Moj život je lagodan. Imam vozače, imam ispeglanu odjeću, imam voće koje poželim. Ali to ima svoju cijenu. Radi 24 sati dnevno i malo ga viđamo", otkrila je za IN Magazin

Suprug ju je, otkrila je, osvojio svojom strpljivošću: ''Strpljiv je, ako treba opere i wc, baca smeće. Strpljiv je, odgojen je i danas me iznenadi cvijećem. Moja riječ je važna. Imamo konflikte, ali ponosna sam. I jako se brine i ne zaboravi datume. Voljela bi da ljeti dođe više u Split, ali radi."

Životom u Dubaiju je jako zadovoljna: "Ljudi imaju red, rad i disciplinu, imaju sve. I oni koji nemaju, uvjeti rada su im ok. Indijac, koji je siromašan, ovdje priskrbljuje djeci i školu i hranu, ima kuću i stan i auto", kaže Dina i dodaje da se Dubai udvostručio u posljednjih deset godina.

"Ovdje je sve najskuplje i najveće. Gradi se još jedan toranj, a po meni je to previše. Ja ne stignem sa troje djece sve obići, grad je ogroman", ispričala je i dodala da svaku moguću priliku korist za odlazak u Split. 

"Božić, Uskrs, kradem svaku priliku. Neću kupiti Louis Vuitton torbicu, ali ću si kupiti kartu za doma ili pojesti nešto fino u restoranu. Djeci kuhamo. Mi smo doma posadili tikvice, mentu, ružmarin, masline i ostalo", tvrdi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.