Bivša pjevačica Magazina: Nije mi žao zbog odlaska, nije to bila ekipa za mene

Screenshot: Youtube

LJILJANA NIKOLOVSKA, koju mnogi pamte kao prvu pjevačicu grupe Magazin, u jednom od rijetkih intervjua za domaće medije progovorila je o trenutnoj situaciji u SAD-u, gdje godinama živi, ali i o bivšim kolegama iz grupe te o tome nedostaje li joj domovina. 

Trenutno sa suprugom i sinom živi u San Pedru u Kaliforniji, gdje imaju svoj glazbeni studio, a priznala je da nikad nije požalila što je napustila Magazin s kojim je objavila sedam albuma. 

"Nije to više bilo za mene, niti je to bila ekipa za mene, niti uvjeti, niti išta. Nije mi žao. Lipo je čuti da je nešto ostalo od toga", rekla je za Radio Dalmaciju

Također je rekla da grupu Magazin ne sluša već godinama. 

"Ante Miletić iz Magazina mi je nekad znao poslati album ili dva, čak mi je i Tonči jedan poslao kad je bila Danijela, pa kad je bila mala Jele i tako. Tu ima lipih stvari što se tiče popa, ali ja više nisam u tom fazonu", rekla je, a na upit bi li nastupila na zajedničkoj turneji svih pjevačica grupe Magazin, odgovorila je: "Ne, ne vidim razlog za tako nešto."

Priznala je da joj je nakon odlaska u Ameriku Split dugo falio, ali da joj više ne fali uz komentar: "Valjda su to te godine."

Komentirala je i borbu svog oce Bore za stan na splitskom Spinutu. 

''Bolje da me ni ne pitate za to. To je netko zamračio i to je to", rekla je kratko. 

Osvrnula se i na trenutnu situaciju u SAD-u i prosvjede diljem zemlje. 

"Svi smo histerično ljuti na ovo što se događa, na policiju koja ubija ljude, djecu, bez razloga. U ovoj zemlji više ne možeš ni voziti ako si crn. Ja ne mogu niti zamisliti kako se osjećaju moje prijateljice. One i kažu da kad im djeca idu vani da se boje. Bojiš se dijete poslati na koledž ili u dućan jer ga neki rasist može upucati, tako da je ljudima toga pun kufer", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.