Bivša pjevačica Magazina uzvratila Kolindi: I ja sam puno propatila u Jugi

Foto: YouTube/Milan Sabic/PIXSELL

BIVŠA pjevačica Magazina Ljiljana Nikolovska na Facebooku je komentirala izjavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović o Željeznoj zavjesi.

"I ja san bila muzičar, proputovala cili svit, isla na ponoćke, vinčanja i pričesti u crkvu, išla na balet, u doktora, zubara, ljetovanja i zimovanja kad god su mi naredili, iza te iste željezne zavjese. Puno san propatila. Kolinda, izdrži još malo, dok te ne prime negdi vani u izlog s puno neonskog svitla", napisala je.

Mnogi su se složili s pjevačicom.

"Šta ti znaš, ti si bila zvijezda, a ona tamo iz pripizdine blizu Rijeke.. ona nije imala ništa", napisala je jedna Facebook prijateljica pjevačice.

"Ja san se patila liti u odmaralištu od Jugoplastike na Šolti", dodala je druga.

"Što je najtragičnije, imala je. Tata joj je bio mesar-privatnik", istaknuli su neki.

>>>Mrle odgovara Kolindi: Neke pi*** su bile za Zvezdu, a Kaluđerica za Partizan

"Ja sam patila jer sam imala lijep život...bilo je strašno stresno imati socijalnu, zdravstvenu i inu sigurnost, redovnu plaću sa kojom si mogao normalno živjeti,ići na užasno skijanje,odvratno ljetovanje!?!!", još je jedan zaključak.

Podsjetimo, hrvatska predsjednica je prilikom primanja nagrade za životno djelo zaklade Fulbright komentirala svoj život u Jugoslaviji pa je rekla da je bila "djevojka rođena s krive strane Željezne zavjese koja je sanjala druga mjesta na kojima su ljudi imali slobodu izbora, gdje se moglo slobodno govoriti i izražavati svoja uvjerenja a da se zbog toga ne bude progonjen".

>>>Ekipa se sprda s Kolindom i njenom Željeznom zavjesom, ovo su najbolje fore

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.