Bivša supruga Charlieja Sheena ispitana zbog Perryjeve smrti, evo detalja

Foto: Profimedia

ODVJETNIK Brooke Mueller dao je izjavu nakon što je ispitana o smrti Matthewa Perryja, koji je umro od posljedica konzumacije ketamina i utapanja, piše magazin In Touch. 

Policija Los Angelesa i Uprava za suzbijanje droga istražuju njegovu smrt pokušavajući otkriti tko je Perryja opskrbio ketaminom, a bivša supruga Charlieja Sheena ispitana je u više navrata. Naime, Brooke Mueller se zbližila s Perryjem prije njegove smrti prošle godine, a policija je ušla u ustanovu za liječenje ovisnosti u kojoj se nalazi s nalogom za pretres, no tada javnosti nije bilo otkriven njezin identitet.  

"Teško je reći koja je njezina uloga u Perryjevoj smrti"

"Unajmila je odvjetnike i vodila je nekoliko razgovora s policijom nakon što su stigli u dom za liječenje ovisnosti s nalogom za pretres. Ne želi pričati o tome", piše američki magazin. 

"Teško je reći ili točno znati koja je njezina uloga u Perryjevoj smrti, ali ona je ustrajna u tome da nije imala ništa s tim", dodali su te zatim objavili izjavu njezinog odvjetnika Gregoryja J. Pedricka. 

Njezin odvjetnik dao izjavu

"Ova proširena obitelj naporno je radila kako bi vratila mir u svoje okruženje - na veliku dobrobit svoje djece. Vjerujem da su odluke iz prošlosti gospođu Mueller možda dovele u poziciju da pruži neku usputnu, anegdotsku pozadinu vlastima koje istražuju smrt gospodina Perryja. Ništa više", rekao je. 

Insajder je za magazin izjavio da je policija u svibnju pretražila ustanovu za liječenje ovisnosti u kojoj je Mueller boravila i zaplijenila njezin iPhone i laptop te tvrdi da su se Mueller i Perry zbližili dok su zajedno bili na rehabilitaciji. 

Podsjetimo, Mueller i Sheen bili su u braku od 2008. do 2011. te zajedno imaju blizance, no prekinuli su brak nakon navodnog incidenta obiteljskog nasilja u njihovoj kući. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.