Bivša žena Davida Bowieja nakon 28 godina priznala zašto se odrekla njihovog sina

Screenshot: YouTube

BIVŠA žena nedavno preminulog glazbenog velikana Davida Bowieja, Angie Bowie, otkrila je pravi razlog zbog kojeg se udaljila od njihovog sina Duncana Zowieja Jonesa. Angie se trenutno nalazi u britanskom Celebrity Big Brotheru, a sina nije vidjela čak 28 godina. U intervjuu za magazin Australia's New Idea ispričala je da je i nakon razvoda od Bowieja pokušavala pomoći mu da izliječi svoju ovisnost o kokainu, piše britanski "The Mirror".

"Znala sam da moram spasiti Davida. Prepustivši mu našeg sina dala sam mu razlog za život", ispričala je Angie.

U knjizi "Bowie: Biografija" autorica Wendy Leigh potvrdila je njenu priču, napisavši da se David odviknuo od ovisnosti nakon što je dobio skrbništvo nad njihovim sinom.

"Kaje li se zbog 40 godina duge svađe s čovjekom kojeg je nekoć toliko voljela? Vjerojatno. Bi li željela da su stvari bile potpuno drugačije? Apsolutno", ispričala je Angiena prijateljica Annette Witheridge.

"Prošlo je mnogo vremena, on je odlučio da me ne želi vidjeti i to je u redu. Nema problema", rekla je Angie sustanarima Big Brother kuće nakon što su je upitali o sinu kojeg ima s glazbenom legendom.

David Bowie preminuo je od raka jetra 10. siječnja, dva dana nakon svog 69. rođendana. U tajnosti je kremiran, jer je želio "nestati", ispričao je za medije izvor blizak obitelji glazbenika. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.