Bivše DiCaprijeve ljubavi: Hodao s najljepšim ženama svijeta, sve su bile mlađe od 25

Foto: Profimedia

GLUMCA Leonarda DiCaprija u posljednje vrijeme povezuju s 23-godišnjom Victoriom Lamas, a prije nje je ljubio neke od najljepših žena na svijetu.

Od svojih prvih dana kada je igrao glavne uloge u filmovima kao što su Titanic i Romeo + Juliet do svoje Oscarom nagrađene uloge u The Revenant, DiCaprio je poznat po svom profesionalizmu i glumačkoj vještini, kao i po povremenim romansama s modelima i glumicama.

Glumac je u kolovozu prekinuo s glumicom Camilom Morrone s kojom je bio pet godina, a ranije djevojke su mu bile, među ostalim, Bar Refaeli, Blake Lively i Nina Agdal. Zanimljivo je da je DiCaprio sa svakom od njih prekinuo kad su imale najviše 25 godina.

DiCaprija se nakon prekida s Camilom Morrone povezivalo s 22-godišnjom Marijom Beregovom, 27-godišnjom manekenkom Gigi Hadid te u posljednje vrijeme s Victoriom Lamas, koja je navodno "jako zaljubljena" u njega.

Ove ljepotice DiCaprio je ljubio prije Victorie.

Gisele Bündchen - prekinuli kad je imala 23 godine

Godine 1999. 24-godišnji Leo počeo je hodati s 18-godišnjom brazilskom manekenkom Gisele Bündchen. Veza je trajala pet godina, a prekinuli su kad je manekenka imala 23 godine.

Gisele je danas jedan od najprepoznatljivijih svjetskih supermodela i Victoria's Secret anđelica. Godine 2009. udala se za sedmerostrukog osvajača Super Bowla, igrača američkog nogometa Toma Bradyja. Njihov brak završio je krajem listopada prošle godine kada je manekenka podnijela zahtjev za razvod.

Bar Refaeli - prekinuli kad je imala 25 godina

Godine 2005. 20-godišnja izraelska manekenka Bar Refaeli počela je hodati s tada 30-godišnjim Leom, a s njim je u vezi bila sve do svoje 25. godine. Bar se u međuvremenu proslavila kao voditeljica X Factor Izraela, a bila je i jedna od voditeljica Pjesme Eurovizije 2019.

Blake Lively - prekinuli kad je imala 23 godine

Nakon što je veza s Bar završila, DiCaprio je 2011. prohodao s glumicom Blake Lively kada je on imao 36, a ona 23 godine. Ta je veza potrajala samo pet mjeseci. Blake je danas sretno udana za glumca Ryana Reynoldsa, s kojim ima troje djece.

Erin Heatherton - prekinuli kad je imala 22 godine

Godine 2012. američka manekenka Erin Heatherton ušla je u vezu s tada 37-godišnjim DiCapriom. Ona je tada imala 22 godine, a do prekida je došlo nakon 10 mjeseci veze. Nakon razlaza, Erin je nastavila sa svojom uspješnom karijerom modela, pojavljujući se u kampanjama za kupaće kostime Sports Illustrateda.

Toni Garrn - prekinuli kad je imala 21 godinu

Godine 2013. 20-godišnja manekenka i glumica Antonia "Toni" Garrn započela je vezu s tada 38-godišnjim Leom. S manekenkom njemačkog porijekla glumac je bio u vezi 18 mjeseci, a u vrijeme prekida ona je imala 21 godinu. Prema tabloidima, Garrn je prekinula s njim nakon što je uočeno kako napušta noćni klub u Miamiju s 20 žena. Godine 2020. Garrn se udala za britanskog glumca Alexa Pettyfera.

Kelly Rohrbach - prekinuli kad je imala 25 godina

Nakon razlaza s Toni, 40-godišnji DiCaprio prohodao je 2015. godine s 25-godišnjom glumicom Kelly Rohrbach. Šuškalo se da su zaručeni, no prekinuli su nakon samo šest mjeseci. Kelly je glumila C.J. Parker u filmskoj adaptaciji Baywatcha, uloge koju je proslavila Pamela Anderson. Godine 2019. udala se za Walmartova nasljednika Steuarta Waltona.

Nina Agdal - prekinuli kad je imala 25 godina

Godine 2016. 41-godišnji Leo uzeo je slobodno vrijeme od glume kako bi producirao dokumentarne filmove, a prohodao je i s 24-godišnjom danskom manekenkom Ninom Agdal.

Iste godine konačno je osvojio svoju prvu nagradu Oscar za najboljeg glumca u glavnoj ulozi, za The Revenant. Kad je Nina napunila 25, ostavio ju je, a izvori su tada tvrdili da je razlog prekidu to što glumac nije spreman skrasiti se.

Camila Morrone - prekinuli kad je imala 25 godina

Camilu je DiCaprio upoznao 2008. godine, kada je imala samo 12 godina, a upoznao ih je njezin očuh Al Pacino. Prohodali su u prosincu 2017. kad je ona napunila 21 godinu, a zajedno su bili sve do 2022., do njenog 25. rođendana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.