Bivše Feminnemke iznenadile fotkom s poznatim Hrvatom: "Ako vas ovo ne raznježi"

Foto: Instagram/Sandra Simunovic/PIXSELL

ZAJEDNIČKA fotografija bivših Feminnemki Nede Parmać i Nike Antolos mnoge je iznenadila.

Od raspada grupe u kojoj je s njima nastupala i Pamela Ramljak kruže glasine da se nisu rastale u najboljim odnosima. Prije nekoliko dana djevojke su se srele na promociji Dore, koja će se nakon dugogodišnje pauze ponovno održati u Opatiji, a tom prilikom objavile su fotografiju s Branimirom Mihaljevićem, koji je za njih napisao pjesmu s kojom su 2010. predstavljale Hrvatsku na Eurosongu.

"Ako vas ovo ne raznježi. Družili smo se i prisjećali", napisala je Parmać.

"I opet ćemo", dodala je Antolos.

Niki Antolos je nedavno dijagnosticirana multipla skleroza, o čemu je progovorila na društvenim mrežama.

"Od 18 godine nisam osjećala noge od stopala prema gore, tek prije par tjedana počeli su i problemi s očima, a probleme s ravnotežom i vrtoglavicom imala sam od početka", rekla je dodavši da je od prvih znakova bolesti do njene dijagnoze prošlo 11 godina.

"Slušala sam doktore koji su mi govorili da je to samo stres, da sam mlada i da će proći", ispričala je te dodala da su simptomi s vremenom postajali sve izraženiji.

"Govorili su mi da sam sve umislila, valjda tako automatski misle da svi koji se šale umišljaju bolest. Nisu svi takvi", dodala je.

Kako kaže, snagu joj pružaju kći Sienna i vjera u Boga.

"Slušajte svoje tijelo. Nemojte dati ni babi, ni didi, ni doktoru, ni mami da vam govore išta prije nego što se išta sazna i prije nego  što stigne potvrda. Odite se pregledati. Ako sumnjate na multiplu kao što je to bilo u mom slučaju, ili na bilo koju drugu dijagnozu, odite na magnetnu rezonancu. Potrošit ćete dva sata, ali iz toga ne može izaći ništa loše. Možete saznati imate li taj problem ili ste si to pak stvarno umislili. Ako to niste umislili, na vrijeme ste saznali dijagnozu i krećete što prije s terapijom. U plusu ste kako god", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.