Bivši glumac je godinu dana čist od droge, na novim fotkama je neprepoznatljiv

Foto: Facebook

SHAUN WEISS obilježio je godinu dana trijeznosti nakon ovisnosti o metamfetaminu i izgleda neprepoznatljivo na novim fotografijama.

Glumac mnogima najpoznatiji po ulozi u filmu Moćne patke (The Mighty Ducks) godinu dana je čist od droge, nakon što je posljednjih nekoliko godina nekoliko puta bio uhićen.

Weiss je 1992. bio dječja zvijezda u Disneyevom filmu, a glumio je i u hvaljenoj seriji Freaks and Geeks.

Godine 2017. osuđen je na 150 dana zatvora zbog krađe, no pušten je nakon 12 dana, prenosi The Sun. No samo pet dana kasnije uhićen je u Burbanku zbog posjedovanja metha.

Nakon što je odslužio 90 dana, Shaun je godinu dana kasnije, u kolovozu 2018., opet završio u zatvoru, ovaj put zbog javnog opijanja. Nakon što je odslužio kaznu, prijavio se na liječenje. 

Otprilike u to vrijeme bivši glumac podijelio je na Facebooku kako osjeća da je dotaknuo dno te da je bez primanja i da mu je "život u neposrednoj opasnosti".

Posljednji put uhićen je u siječnju prošle godine, nakon što je uhvaćen tijekom provale pod utjecajem metamfetamina.

Shaun je navodno i upao u garažu muškarca u Van Nuysu u Kaliforniji i razbio mu staklo u 7 sati ujutro, prema policijskoj upravi Marysville. "Policajci su primijetili razbijeno staklo na tlu i primijetili da je suvozački prozor na vozilu razbijen", navodi se u izvješću.

Na odvikavanje se prijavio u ožujku lani, a otkako je počela pandemija, nalazi se na liječenju u Californiji i ovih je dana obilježio 365 dana bez droge.

Weiss je imao veliku podršku svog bliskog prijatelja Drewa Gallaghera, koji mu je nemjerljivo pomogao na putu do trijeznosti.

"On je definitivno kriv za puno glupih sranja koja radi", rekao je Gallagher za People. "No kad biste proveli neko vrijeme s njim, imali biste drastično više suosjećanja i razumijevanja za ono što radi."

"On je bolestan, metalno bolestan. Bolestan je i svi odustaju od njega."

Drew je za TMZ rekao da je njegov prijatelj odgodio proslavu Božića kako bi mogao otvoriti poklone na svoju godišnjicu trijeznosti.

Nakon što se Weiss ozbiljno posvetio rehabilitaciji, Drew je pokrenuo GoFundMe kampanju za njega, prikupivši više od 13 tisuća dolara za popravak štete koju mu je droga izazvala na zubima.

U kolovozu lani objavio je i fotografiju novog osmijeha. Shaunov zubar dr. Gabe Rosenthal navodno se dobrovoljno javio da pomogne Shaunu i plati mu nove zube, a postupak je, prema pisanju tabloida, koštao između 50.000 i 100.000 američkih dolara.

"Zbog osmijeha je definitivno živnuo. Išlo mu je dobro i samome, ali nekako je bio utučen bez tog osmijeha", rekao je zubar nakon operacije.

"Sad se ponovo počinje pokazivati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.