Bivši zaručnik Lady Gage vjenčao se s 15 godina mlađom manekenkom

Foto: Profimedia

Glumac Taylor Kinney (42), zvijezda serije Chicago u plamenu, vjenčao se s 15 godina mlađom manekenkom Ashley Cruger nakon dvije godine veze.

Imali su malu, privatnu ceremoniju u Chicagu, gdje je Kinney nedavno završio snimanje 12. sezone NBC-jeve serije, piše People.

U vezi su dvije godine 

Kinney i Cruger zajedno su od 2022., a Kinney je svoju prvu fotografiju Ashley podijelio na Instagramu u ožujku te godine. Službeno su se u pojavili u javnosti u travnju 2022. na dobrotvornom događaju u Uti. Iako par nije javno pričao o svojoj vezi, na društvenim su mrežama objavili jedno drugo. Cruger se također pojavila u seriji Chicago u plamenu 2022. godine u 11. sezoni. 

Glumcu je ovo prvi brak iako je prethodno bio zaručen s pjevačicom Lady Gagom. Raskinuli su zaruke u srpnju 2016. godine. 

Cruger je 2017. godine diplomirala novinarstvo na Sveučilištu Iowa. Nakon toga je radila u prodaji i marketingu. Cruger trenutno radi honorarno kao voditeljica poslovnog razvoja za Eagle Six Properties. Što se tiče modelinga, ima ugovor s agencijom BMG Models.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.