Bivšu Feminnemku razbjesnila objava koju je zatekla u zgradi: Država je odlučila

Foto: Instagram

BIVŠU Feminnemka Nika Antolos na Instagramu je podijelila fotografiju objave koju je zatekla u svojoj zgradi, a koja ju je zgrozila i naljutila. 

"Od prije par dana ljudi su prvo na vratima, zatim na oglasnoj ploči obješeni jer nisu platiti račun/e za plin... Apsolutno javno lišeni dostojanstva ovako 'sramoćeni', to kažem u navodnicima jer nikakva sramota nije nemati, sramota je tek da se nemati izlaže javno, punim imenom i prezimenom svim prolaznicima u ovo nerealno teško vrijeme bez da se uzima u obzir zašto se nema... Je li tko obolio, izgubio posao, njima ne iskače kao pitanje, kakav god razlog bio, država je odlučila, neka odsad sami sjede u tom razlogu i to bez grijanja u prosincu. Korona? Imamo je, samo kod nas ta se pošast oduvijek zove Nečovječnost..", napisala je Nika. 

Neki su se njeni pratitelji odmah složili s njenim mišljenjem i podržali je u komentarima. 

"Užas, sramota", "Ne znam kako to može biti zakonski javno stavljati tuđa imena na oglasnu ploču", "Tužno i sramotno", pisali su u komentarima. 

Nika, inače, često dijeli svoja mišljenja o raznim stvarima na društvenim mrežama, a kako se već godinama bori s multiplom sklerozom, često piše i o zdravstvenim problemima. 

Nedavno je tako podijelila objavu u kojoj je zaključila kako nije najbitnije zdravlje, već ljubav božja

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.