Desingerici tijekom nastupa dečko iz publike polizao stopalo, ljudi su zgroženi

Screenshot: TikTok

Društvenim mrežama posljednjih tjedan dana širi se bizaran video. Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nastupao je u jednom klubu i ponovno je izuo tenisice.

Međutim, to nije ono što je ovoga puta šokiralo javnost. Desingerica je gurao golo stopalo u prvi red publike, a jedan mladić je, ni više ni manje, polizao stopalo repera. 

@mafia.bebo #desingerica ♬ original sound - najjaca firmetina bajo

Mišljenja oko ove snimke su podijeljena. Dok je nekima situacija smiješna, mnogima je gadljiva.

"Demonizam", "Molim?", "Wtf, lik mu je lizao stopalo", "Sve prihvaćamo kao normalno, eto nam", "Ovo je definitivno previše", "Kako je bilo u gradu sine? Super, lizao sam tabane pjevaču", "Jaka provoda ovoj omladini, bit će ponosni za 20 godina", "Sodoma i gomora", "Dokle smo došli", neki su od komentara.

Desingerica već duže vremena šokira javnost

Društvene mreže pune su nastupa Desingerice na kojima lupa obožavatelje tenisicom po glavi, polijeva ih alkoholom, stavlja im nogu na glavu... 

Bez obzira na svoje kontroverzne nastupe, Desingerica je omiljen među mlađom publikom. Obožavaju ga i mladi u Hrvatskoj, gdje već mjesecima puni klubove. Svojim trap pjesmama, poput hita Ccokolada, dominira YouTube trendingom i Billboardovom ljestvicom u Hrvatskoj.

>> Intervju s Desingericom. Evo kakav je zapravo tip koji lupa ljude tenisicama po glavi

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.