Bizarno iskustvo pred kamerama: Tina Katanić bila je pod hipnozom

Foto: Nova TV

HRVATSKE zvijezde naći će se u nevjerojatnim situacijama i to sve pod hipnozom u novom showu Nove TV. Osim raznih zadataka u studiju gledatelji će moći vidjeti što su zvijezde radile i izvan njega, i to nakon što su se prvi put susreli s hipnotizerom showa Timoteom Crnkovićem i ušli u stanje hipnoze. 

Između ostalih, natjecatelji ove subote bit će manekenka i voditeljica Tina Katanić te poznati glumac Edvin Liverić.

Tina Katanić pod hipnozom će postati radnik na gradilištu. U sobi za radnike Tina će odjenuti uniformu za gradilište i lakom za nokte ukrašavati zaštitnu kacigu. Zamiješat će beton u miješalici i lopatom nositi pijesak u miješalicu dok ubacuje cement, cijelo vrijeme hodajući u štiklama. Na zvukove bušilice zaplesat će trbušni ples, a betonska miješalica u njezinoj će glavi prema Timoteovim uputama postati bubanj za loto. Smjesu maltera miješat će s kuhinjskim mikserom, ali ni to nije sve.

Edvin Liverić će pod hipnozom postati sudionik prometne nesreće. Dok Timoteo uvodi Edvina u hipnotički trans, televizijska ekipa pripremit će scenu sudara dva automobila. Za drugim volanom naći će se bivši boksač Stjepan Božić, koji će znati da je Edvin pod hipnozom, no ne i točno koje upute će hipnotizer Timoteo davati Edvinu. Edvin će se probuditi u automobilu zbunjen, ne znajući što se događa.

Osim njih, ove ćemo subote u emisiji vidjeti i kroz što su sve prošli pjevač Ricardo Luque i pjevačica Ivana Banfić. Skeptike će u ovoj epizodi predstavljati pjevačica Maja Šuput i slavni boksač Stjepan Božić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.