Blake Lively na premijeri filma u Londonu oduševila haljinom s cvjetnim detaljima

Foto: Profimedia/Press

Ispuniti očekivanja obožavatelja najprodavanijeg romana Colleen Hoover Priča završava s nama (It Ends With Us) bilo je najvažnije pri prenošenju knjige na veliko platno, kaže glumica Blake Lively. Na londonskoj premijeri romantične drame u četvrtak, Lively je rekla da je pretvaranje romana u film "velika odgovornost, ali i prilika".

"Kada morate ispuniti očekivanja skupine ljudi koji su toliko strastveni prema izvornom materijalu... Biti u mogućnosti ispuniti ih ljudima kojima je toliko stalo, prekrasno je", rekla je glumica koja se na premijeri pojavila u elegantnoj haljini s cvjetnim detaljima.

Lively u filmu glumi cvjećaricu iz Bostona

U filmu Lively glumi Lily Bloom, cvjećaricu iz Bostona koja se zaljubi u zgodnog neurokirurga Rylea Kincaida, kojeg tumači Justin Baldoni, koji je i režirao film.

Kako njihova veza postaje ozbiljnija, Ryle počinje pokazivati ​​osobine koje podsjećaju na nasilno ponašanje Lilyna oca, izazivajući njezinu traumu iz djetinjstva i tjerajući Lily da donese teške odluke o svojoj budućnosti kako bi razbila otrovni obrazac.

Film je adaptacija istoimenog romana koji je napisala popularna spisateljica Colleen Hoover. Scenarij za film napisala je Christy Hall, a režirao ga je Justin Baldoni, koji igra jednu od glavnih uloga.

Roman Priča završava s nama od izdanja 2016. godine do danas prodan je u više od 6 milijuna primjeraka, a autoricu Colleen Hoover roman je vinuo u visine. Globalno kino prikazivanje filma Priča završava s nama počelo je 7. kolovoza, a u američkim i britanskim kinima 9. kolovoza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.