Ovo bi mogla postati najpraćenija osoba na TikToku

Screenshot: TikTok

LJUDI su poludjeli kada je Khaby Lame prestigao Charli D'Ameliju i tako postao najpraćenija osoba na TikToku, no sada bi mogao imati opasnu konkurenciju. Tiktokerica Bella Poarch uspjela je skupiti blizu 100 milijuna pratitelja na platformi, što je čini trećom na listi najpraćenijih tiktokera.

@bellapoarch

I love this trend!!!♥️

♬ Living Hell by Bella Poarch - bella poarch

Velik dio njezinog brenda je takozvani lip syncing, odnosno obrađivanje pjesama na neobičan i zabavan način. Sada je pokrenula i vlastitu glazbenu karijeru, koju promovira na aplikaciji, a također objavljuje i detalje svog svakodnevnog života.

Opasna konkurencija

Ono što je zanimljivo u vezi s influencericom i pjevačicom je da, iako ima manje pratitelja od Khabyja Lamea, oboje imaju gotovo isti broj lajkova. Lame ima 2.5 milijardi lajkova, dok je Bella prikupila 2.2 milijarde. Osim toga, Bella objavljuje manje sadržaja, točnije 538 videa, dok je Khaby objavio blizu 1100 videa.

@bellapoarch To the 🐝 🐝 🐝 #fyp ♬ M to the B - Millie B

Tko je na drugom mjestu?

Nekadašnja Khabijev konkurentica Charli D'Amelio ima 148 milijuna pratitelja, ali je objavila čak 2338 videa i privukla nevjerojatnih 11.2 milijarde lajkova. To znači da je njezin prosječni broj lajkova po videu blizu 4.8 milijuna. 

@charlidamelio dc @jake ♬ original sound - FAMOUS AMOS

D'Amelio je dugo bila vladajuća kraljica TikToka, no Khaby ju je skinuo s trona u lipnju ranije ove godine i preuzeo titulu kralja TikToka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.