"Bljuje mi se dok ga gledam": Britanac eksao 30 Sambuca u 60 sekundi

Screenshot: Facebook

BRITANSKI turist Chris McAdam u jednom je grčkom baru popio 30 Sambuca u 60 sekundi nakon što mu je osoblje bara reklo da on i njegovo društvo neće morati platiti račun ako uspije popiti toliko žestice u tako kratkom vremenu.

20-godišnjak se odmah primio posla, a snimku njegovog poteza objavili su na službenom Facebook profilu bara. 

Iako se činilo da neće uspjeti (a i da će se ispovraćati po šanku), Chris je uz ohrabrenje osoblja uspio popiti 30 Sambuca i uz to se održati na nogama.

Za The Sun je priznao da je poslije povraćao, ali i da je imao nešto "treninga" prije ovog izazova. "I prije sam pio Sambucu, to je piće koje mogu podnijeti", rekao je.

"Barmen mi je rekao: 'Ako popiješ 30 Sambuca u 60 sekundi, nećeš morati platiti piće.' Runda nam je bila 25 eura. Poslije sam se osjećao dobro, znalo mi je biti i gore kad bih izlazio u svom gradu", objasnio je Chris.

Nakon što je snimka izazova objavljena, neki su počeli kritizirati bar zbog ove ponude tvrdeći da tolika količina alkohola može biti pogubna. "Bljuje mi se samo dok ovo gledam", "Ja bih bila na podu u nesvijesti", "Ne vjerujem da je ovo stvarno, da popiješ toliko alkohola odjednom, tijelo bi te odmah izdalo", "Užasno je neodgovorno od njega i osoblja bara", bili su samo neki od komentara.

"Nitko nikad nije uspio svladati ovaj izazov. Zadržali smo ga još tri sata u baru nakon toga da se uvjerimo da će biti dobro", rekla je voditeljica bara za The Sun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.