Bloger Krule o poskupljenju struje: "Još malo pa će i svjetla na autu naplaćivati"

Screenshot: YouTube

NOVO poskupljenje struje koje je najavljeno ovih dana izazvalo je gnjev građana Hrvatske, a bloger Krule u najnovijem statusu brutalno se isprdao s HEP-om i poskupljenjem. Kaže, ovo je jubilarno 100. poskupljenje struje, a još malo HEP će naplaćivati i struju u automobilima.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

"Čitam... struja poskupila. U zadnjih 20 godina valjda je poskupila jubilarnih 100 puta. Dok u svijetu struja ubija... kod nas poskupljuje. U Njemačkoj te nađu mrtvog ako petljaš sa strujom... kod nas te nađu nakostriješenog, ka mačka u veljači... s peglom u ruci... koju si kabelom spojio direktno na dalekovod.

Mi veš peremo u 22 sata... pa ga oko ponoći okačimo na štrik... pa u 3 ujutro pali peglu... pa krutejebo... nas niti jedna vojna sila ne može napadom iznenaditi... mi smo uvijek budni. Ručak kuvamo u 4 ujutro. U 12. mjesecu cijelo selo cvrči u 4 ujutro... reka bi čojk cvrčci... ljeto... jes kurac... zaprška se radi za grah.

U drugim zemljama grom udari i to je to... kod nas kad udari u zgradu... ide... šetucka lagano... kuca po vratima... naplaćuje udarinu. Kupiš elektrošoker... netko te po noći napadne... drmneš ga 2 puta šokerom... en ti mater... ujutro te u poštanskom dočekaju 2 računa od HEP-a.

Još malo pa će i svjetla na autu naplaćivati, tzv. svjetlarina. Kratka svjetla po jeftinoj tarifi... duga po skupljoj... kraj alternatora dvotarifno brojilo kojeg očitava HEP-ovac.

- Cijeli mjesec vozim pod kratkim... duga nisam palio... a na računu piše da jesam!

- Da... ovdje se vidi da ste imali 45 sati pod kratkim... al bogami i cijelih 2 minute pod dugim.

- Ama, ni sekunde nisam vozio pod dugim!!!

- Jeste li blicali?

- Blicao?

- Da?

- Bio sam u svadbi prošli mjesec... svi u koloni trubili i blicali... pa sam i ja... nije to valjda to?

- Eto... to vam je to

- A u pičku materinu

- Nego... što ste rekli... i trubili ste?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.