"Blokiram te": Opako je smjestio svojoj curi preko Snapchata pa požalio

Foto: Facebook

RYAN HILL je mladić koji se htio našaliti sa svojom djevojkom, no nije ni slutio kako će zafrkancija prerasti u pravi problem. Kako prenosi LadBible, Ryan je snimio selfie koristeći Snapchat filter koji omogućava promjenu izgleda lica pa je svoje lice pretvorio u žensko te je svojoj curi poslao fotografiju uz riječi: "Nosim majicu tvog dečka."

Kako bi dodao ulje na vatru, Ryan je nakon toga djevojci poslao selfie bez filtera, dodavši poruku u kojoj joj poručuje da ne otvara njegovu prethodnu poruku - upravo kako bi je naveo da to što prije učini.

Djevojka je odmah nasjela na njegovu smicalicu, a stvari su otišle puno dalje nego li je Ryan zamislio.

"Jesi li ti je*ebno ozbiljan. Uopće nemoj dolaziti tu nakon posla", odgovorila mu je cura bijesno, na što ju je on, praveći se lud, pitao zašto. "Zašto druga cura nosi tvoju majicu? Blokiram te", napisala mu je.

Kada je shvatio da su stvari izmaknule kontroli, Ryan joj je ispričao što je napravio, no na njegovo iznenađenje - cura mu nije povjerovala. Nakon nekoliko rundi isprika i obrazloženja, konačno je povjerovala da je riječ o šali i Snapchat filteru, a ne pravoj djevojci, uz komentar kako bi ga najradije udarila sljedeći put kada ga vidi jer ne može vjerovati kako joj je smjestio.

Svoju priču Ryan je podijelio na Facebooku, a snimke zaslona koje pokazuju njihovo dopisivanje pokrenule su lavinu komentara njegovih prijatelja i pratitelja. Dok su djevojke isticale kako bi potpuno poludjele da im dečko to napravi, muška strana korisnika dobro se nasmijala cijeloj situaciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.