Bo Derek je bila najpoželjnija glumica 80-ih. Pogledajte kako danas izgleda

Foto: Profimedia/Courtesy Everett Collection/Press

Američka glumica i manekenka Bo Derek (67) snimljena je ovih dana tijekom odmora u Italiji. 

Nosila je ronilački outfit i zabavljala se s prijateljicama. Ako je suditi prema fotografijama, glumica je bila dobro raspoložena.

Bo je osamdesetih bila jedna od najpoželjnijih glumica 

Bo se ne pojavljuje često u javnosti i ne daje često izjave, no u jednom je intervjuu otkrila kako je često kritiziraju zbog toga što je odlučila starjeti prirodno. 

"Nije lako starjeti, a Bette Davies je bila u pravu kad je rekla da starenje nije za slabiće. Postoje određena očekivanja. S jedne strane mi čestitaju jer nikad nisam zatezala lice, a s druge strane se zgražaju jer to nisam napravila. Rastrgana sam između toga, ali pokušavam se držati zauzetom. Imam druge interese pa ne razmišljam o tome", rekla je jednom prilikom za CBS.  

Bo Derek u filmu Desetka

Derek se proslavila filmom Desetka iz 1979. godine. Mnogi su je tada nazivali seks-simbolom. Potom je snimila još nekoliko filmova koje je režirao njen tadašnji suprug John Derek, čije prezime i danas nosi. Sada je u braku s glumcem Johnom Corbettom, koji je publici najpoznatiji kao Aidan iz serije Seks i grad. Vjenčali su se 2020. godine, a prethodno su bili u vezi gotovo 20 godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.