Bobby Brown je najluđi: Za smrt kćeri okrivio njezinog dečka, ali i otkrio da je jednom poševio duha

Screenshot: YouTube

POZNATI američki pjevač Bobby Brown dao je intervju tijekom kojeg je iznio niz teških optužbi na račun Nicka Gordona koji je bio u vezi s njegovom kćeri Bobbi Kristinom koja je prošle godine preminula od posljedica predoziranja.

Ovo nije prvi puta da se pjevač javno okomio na dečka svoje kćeri, ali ovog puta optužio ga je i za smrt Whitney Houston. Naime, pjevačica koja je 2012. također preminula zbog predoziranja, Gordona je odgajala kao vlastitog sina.

"Jedina osoba koja je bila pored njih u oba slučaja i to je ista osoba koja je govorila da će ih štititi. A to nije činio", govori Brown koji tvrdi da je Gordon njegovoj kćeri dao "smrtonosnu mješavinu" i nakon toga smjestio njezino tijelo u kadu.

"On zna što se dogodilo, ja ne", dodaje Bobby Brown koji je predstavio i svoju autobiografiju "Every Little Step" u kojoj je otkrio jedan zanimljiv detalj. Pjevač tvrdi da se jedne noći probudio u svojoj vili i otkrio da se ševi s duhom.

I ne radi se o šali. Brown je uvjeren da se radilo o duhu i da je vila bila jezivo mjesto.

Nakon što ga je novinarka Robin Roberts s dobrim razlogom podsjetila na njegovu problematičnu sklonost opijatima, Brown je odgovorio: "Nisam bio nadrogiran. Uopće. Nije se radilo tripovima. Doživio sam razne ludosti".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.