Bogat adventski kalendar, osvojite Apple Watch, KitchenAid mikser ili iPhone 14 Pro

Foto: Press

U BLAGDANSKO vrijeme volimo darivati jedni druge, a kako se približava Božić to raspoloženje raste sve više. Na poslu, kod kuće, s društvom u šetnji prekrasno okićenim gradom, polako i sigurno obuzima nas duh darivanja i potiče nas da budemo bolji jedni prema drugima.

Dobro se dobrim vraća pa tako Croatia osiguranje ovog adventa čini dobra djela, nagrađujući svoje vjerne korisnike.

Zgode i nezgode Djedovih vilenjaka

Za početak je potrebno preuzeti aplikaciju Moja Croatia. U mobilnoj aplikaciji korisnike svakoga dana sve do Badnjaka očekuju zanimljive poruke i dogodovštine Djedova vilenjaka koji marljivo pripremaju božićne poklone i pritom se zateknu u različitim zgodama i nezgodama.

Što vilenjaci prolaze prilikom pakiranja poklona kad im se zapali papir za umatanje ili se ozlijede izrađujući igračke, korisnici aplikacije Moja Croatia otkrivaju svakoga dana, otvaranjem datuma u adventskom kalendaru. Uz svaku dogodovštinu vilenjaka dolazi i edukativna poruka koja ih upućuje kako im u određenoj situaciji mogu biti korisne usluge Croatia osiguranja.

Osvojite jednu od vrijednih nagrada

Oni koji otvore sva 24 prozorčića u kalendaru ulaze u izbor za glavne nagrade kao što su Apple Watch Series 8, KitchenAid Artisan samostojeći mikser te iPhone 14 Pro. Određeni dani u adventskom kalendaru donose posebnu priliku za sudjelovanje u nagradnim kvizovima. Jedan kviz traje samo jedan dan, a svi koji točno odgovore na pitanja iz kviza ulaze u izvlačenje za dnevne nagrade.

Za svaki nagradni kviz izvlače se po dva dobitnika koje očekuju vrijedne dodatne nagrade: poklon kartica Petrola u vrijednosti od 1000 kuna, Philips Sonicare DiamondClean 9000 sonična električna četkica, Samsonite Nuon Spinner kofer, Samsung robotski usisavač ili Ipad 9 tablet.

Kako sudjelovati?

Preuzmite aplikaciju Moja Croatia, pratite adventski kalendar i otkrivajte prozorčiće svakog dana te sudjelujte u nagradnim kvizovima na posebno označene datume.

Očekuje vas mnoštvo vrijednih nagrada, a možda neku od njih možete staviti pod bor svojim najmilijima. Više informacija potražite na crosig.hr.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.