Bojana o Marijaninoj pobjedi: To je blud i nemoral, nije vrijedna da joj čestitam i pružim ruku

REAKCIJE bivših stanara Big Brother kuće na Marijaninu pobjedu, bile su mješovite. Dok su joj neki čestitali, drugi su tvrdili da je Nemeš od početka showa bio njena "karta za finale". "Po meni je to blud i nemoral koji nije za kamere", rekla je Bojana odmah na početku press konferencije na Košutnjaku. Marijana je nakon izlaska iz kuće otišla kod psihologa, no ostali stanari komentirali su njenu pobjedu. Nije bilo jedino Nemeša koji je odmah nakon završetka showa napustio Košutnjak. "Nisam bila zaljubljena u Marijanu. Čula sam tu priču vani. Ja sam apsolutno heteroseksualno opredijeljena", komentirala je odbojkašica, a i osvrnula se na nagađanja da joj se sviđao Nemeš: "Nisam ušla u kuću da nađem nekog. Lester je moj tip muškarca, s njim bih mogla biti u privatnom životu".

"Nemeš mi je rekao da mu je žao što me nije slušao"

Bojana je ponovo rekla ono što je ponavljala od kad je izašla iz BB kuće: "Meni je Marijana rekla da joj je Nemeš karta do finala. Drago mi je da je Nemeš kad je izašao shvatio ono što sam mu govorila". Na kraju je zaključila :"Ne smatram da je ona osoba koja je vrijedna da joj čestitam i pružim ruku. Nemeš mi je rekao da mu je žao što me nije slušao. On i ja smo nebo i zemlja, dva različita svijeta. Bit ćemo poznanici, prijatelji, ali ništa više. Da je između Nemeša i Marijane bila iskrena ljubav, ja ih prva ne bih osudila. Ali smatram da ona njega ne voli. Da ga voli, imali bi moju podršku do kraja".

Nirmal o Soraji: "Ona nema apsolutno niti jedne ljudske kvalitete"

O svom odnosu s Vladom rekla je da je bilo flerta, ali je na tome i ostalo. "Nismo se kasnije niti čuli. Nisam došla u kuću da bih imala aferu. Nisam došla da bih pobijedila na taj način. Seksanje pred kamerama mi je nemoralno", zaključila je Bojana. Nirmal je pak komentirao svoj odnos sa Sorajom: "Prekidamo apsolutno sve odnose. Ona nema apsolutno niti jedne ljudske kvalitete.

Lester o Brandonu: "Zašto me kraj toliko lijepih djevojaka pitate za muškarce"

Lester je komentirao svoj i Brandonov odnos: "Rekao sam sto puta da neću ići s njim u Prag. Ne znam zašto me kraj toliko lijepih djevojaka pitate za muškarce", rekao je Makedonac. Nikola je rekao da se čuo sa Žanom: "Mislim da je dobro. Volim flertovanje, što mogu? Nisam je prevario". Marijani čestita na pobjedi. "Svi znamo što je napravila, ali nema razloga da si ne čestitamo na pobjedi. Ona je isto ljudsko biće. Kad mi je bilo teško mogao sam popričati s njom", rekao je Nikola koji je protekla dva dana tulumario s Lesterom na splavovima. "Sve ono što su pisali da su nas pijane nosili, demantiramo unaprijed. Nije istina", rekao je Zaprešićanin, a Lester se nadovezao: "Pitajte koliko sklekova mogu napraviti".

"S Lesterom sam želio ići u Prag da se dobro provedemo"

Brandon je odmah pri dolasku na press konferenciju uzeo mikrofon i zahvalio svima što su došli. "Ja sam trebao pobijediti, dao sam sebe, dao sam emocije", rekao je baletan. Kaže kako je imao curu mjesec dana prije ulaska u kuću. "Sad smo na stand by. Ostaje mi da se vidim s njom. S Lesterom sam želio ići u Prag da se dobro provedemo. Prema njemu osjećam apsolutno prijateljstvo i ništa više. Doručkujem umjetnost, ručam umjetnost, večeram umjetnost, to sam ja", rekao je Brandon. Komentirao je i primjedbe drugih stanara da je bio lijen i nije želio izvršavati zadatke. "Pranje suđa me nije zanimalo, ja sam bio izuzetno zauzet svojim performansom", tvrdi baletan. Također je izjavio kako podržava Nemeša i Marijanu, jer su izuzetno hrabri i pokazali su emocije. "Drago mi je da je Marijana pobijedila kad već nisam ja", zaključio je.

Soraja: "Pobjednik bi trebao biti primjer drugima, a kod Marijane ne vidim nikakve kvalitete"

"I dalje mislim da je Marijanina pobjeda sramota. Pobjednik bi trebao biti primjer drugima, a kod Marijane ne vidim nikakve kvalitete", komentirala je Soraja pobjedu svoje sustanarke. "U 107 dana u kući naučila sam da prag tolerancije treba biti veći", zaključila je Soraja. Novu pobjednicu komentirala je i Dragana. "Mislim da Marijana nije zaslužila pobjedu. Pobjednik treba imati kvalitete, bit hrabar i borben, bit čovjek. Ja sam sve to našla u Emi i po meni je ona trebala pobijediti", kaže Dragana.

Milan piše knjigu u kojoj će razotkriti da je sve namješteno

Milan čestita Marijani i smatra da je ona žrtva. "Njoj svaka čast na upornosti i hrabrosti, želim joj puno sreće u životu. Ja je ne osuđujem niti joj išta zamjeram. U kući smo imali dobar, prijateljski odnos", kaže Milan koji je počeo pisati knjigu o svom boravku u Big Brotheru u kojoj će, tvrdi on, sve otkriti jer smatra da je show namješten. "Prljave igre nikad dobro ne završe", kaže on. "U Big Brother sam ušao, jer mi osobe niskog rasta smo na Balkanu predstavljene u krivom svijetlu. Ne postoji ni jedan domaći film u kojem su osobe niskog rasta normalno prikazane. U Big Brother kući na silu su željeli spojiti mene i Emu", tvrdi Milan.

Duško: "Pare nisu višak nikome, ali eto otišle su njoj"

Duško kaže da ga je Brandon naučio kako da daje intervjue. "Rekao mi je da sjednem ravno, da ne pričam kroz nos i da kažem 'dobra večer'", kaže on. Osjeća se dobro, iako se nadao pobjedi: "Pare nisu višak nikome, ali eto otišle su njoj. Sretno"! Najavio je da će ići na more k svom najboljem prijatelju Horvatu.

Horvat: "Zbog toga što sam u pola sata promijenio mišljenje, ne smatram se dvoličnim"

Nakon njega, došao je red na Horvata koji je pojasnio zašto nije čestitao Marijani. "Čim sam izašao, izbombardirali su me informacijama o tome kako je sve namještaljka i ona je glumica. Sad mi je žao, jer nisam siguran što je istina. U kući sam reagirao prema tome kako sam se osjećao. Ne znam jesu li vama bilo što izrežirali, ali ja sam možda imao priliku upoznati pravu Marijanu. Zbog toga što sam u pola sata promijenio mišljenje, ne smatram se dvoličnim", kaže Horvat. Zaboljelo ga je kad mu je Bojana rekla da je proračunat, jer mu je ona od početka bila jedan od favorita. Kaže kako su vrlo različite osobe, on boli ljude, a ona je hladna prema njima.

Duško o glasinama da je Horvat homoseksualac: "Spavaš kraj mene, ubit će me Radojka"

Komentirao je i nagađanja da je homoseksualac: "Meni je to baš komično, pa nek se i dalje misli tako". Na to se Duško ubacio. "Važno je da nisi. Spavaš kraj mene,uUbit će me Radojka", rekao je, a Horvat mu je uzvratio u šali: "Pa istina je da si me puno mazio i grlio". Duško kaže da je njega i Horvata spojila sudbina, a Horvat tvrdi da je riječ o čudu. "Ne znam koje se to čudo dogodilo. Na prvi dojam s njim ne bih riječ progovorio. Meni je njega bilo žao kad je došao na otpad. S vremenom mi je postao jako drag i poseban. Bilo mi je krivo kad je Bojana rekla da sam dobio rogove ako Duško pobijedi, jer sam kao ja trebao pobijediti, a njega sam vukao kroz show", komentirao je Horvat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.