"Bono ju je spasio": Nakon gnjusnih priča o poznatima, na Twitteru se pojavilo nešto neočekivano

Foto: Twitter

ČINI SE kao da se svaki dan pojavljuju nove optužbe vezane uz gnjusno ponašanje neke zvijezde. Tviterašima je prekipjelo pa su odlučili dokazati da ipak ima i normalnih, dobrih ljudi među poznatima.

"Ako netko ima neku lijepu tvrdnju o poznatoj osobi, to bi isto bilo lijepo", napisao je tviteraš pod nadimkom Bakoan i pokrenuo pravu lavinu lijepih priča.

"Chris Martin iz Coldplaya posjećuje dječje bolnice u svakoj zemlji u kojoj nastupa s bendom. Satima priča s djecom, pjeva im, poklanja darove i uljepšava im dan. Nikad nije pričao o tome i za to se zna samo po fotografijama koje pacijenti objavljuju na društvenim mrežama", napisao je jedan tviteraš.

"Danny De Vito i Rhea Perlman su mi dopustili da stojim kod njih dok je moja mama bila u bolnici jer je imala rak", dodala je jedna tviterašica.

"Tom Hiddleston se jednom zabio u mene na ulici i prolio mi kavu. Ispričao mi se toliko puta da je već postalo čudno i kupio mi novu kavu."

"Bono je jednom spasio moju prijateljicu da je ne pretuče bivši muž, mnogo veći tip od njega."

"Jednom sam bio statist u filmu s Micahelom Keatonom. Igrao je frizbi s nama, fotkao se i potpisao DVD mom prijatelju."

"Tiho sam plakala u jednom kafiću kad mi je mama umrla, Robin Williams me vidio i platio mi račun. Šapnuo mi je da stvari uglavnom postanu bolje."

"Moj muž je intervjuirao Leonarda Cohena u njegovoj kući. Leonard ga je pitao je li gladan i napravio mu sendvič sa salatom i jajima."

"Jednom sam srela Brie Larson i bila je predraga i potrudila se da okinemo dobar selfie. Kao i Liam Hemsworth koji nas je čak sam fotkao."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.