Ljubavni život Bore Čorbe obilježila su tri braka i veze s puno mlađim ženama

Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Bora Čorba tri puta je bio u braku, a njegov privatni život bio je prepoznatljiv po vezama s mlađim ženama. Prvi brak mu je bio s Dragom Đorđević, koja je bila osam godina mlađa, zatim s Aleksandrom Savić, koja je bila 26 godina mlađa, te naposljetku s Dubravkom Milatović, koja je bila 28 godina mlađa i s kojom je proveo posljednje godine života u Sloveniji.

S prvom suprugom bio 30 godina

S prvom suprugom Draganom u braku je bio 30 godina, a nakon njihovog razvoda 2007. godine ona je preminula. S njom je imao sina Borisa i kćer Tamaru. Ona je pronađena mrtva u stanu u Beogradu. Daljnjom analizom u krvi su joj pronađene velike količine alkohola i antidepresiva.

Nedugo nakon prvog braka Čorba se oženio s 26 godina mlađom Aleksandrom. Par je razmijenio zavjete 2009. godine, no njihova sreća nije potrajala te su se razveli nakon četiri godine.  

Oženio 28 godina mlađu Slovenku

U treći brak stupio je 2016. godine u intimnom obredu, a njegova izabranica bila je 28 godina mlađa Slovenka Dubravka. Zbog nje se i preselio u Ljubljanu. Da bi joj iskazao ljubav, Bora je na ruci istetovirao njezin lik te joj posvetio album Da tebe nije. "To je, inače, slika s koncerta, dok me je slušala zaneseno. To je još bilo dok me je slušala zaneseno. Naravno, šalim se!" izjavio je pjevač tijekom jednog intervjua dok je pokazivao tetovažu, prenosi Blic.

Borio se s jakom upalom pluća

Podsjetimo, vijest o smrti Bore Đorđevića objavila je njegova grupa Riblja Čorba.

"Poštovani prijatelji, s tugom i žalošću obavještavamo vas da nas je napustio naš prijatelj i brat, Borisav Bora Đorđević. Počivaj u miru dragi naš Boki", stoji u Facebook objavi Riblje Čorbe.

Bora je najprije završio u bolnici u Ljubljani zbog jake upale pluća, a onda mu se pogoršalo stanje te je stavljen na respirator. Grupa je ranije otkazala sve nastupe zbog njegovog zdravstvenog stanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.