Boris Mirković: Nisam bio sretan s pjesmom koju je Ivana Husar odabrala za nastup



BORIS MIRKOVIĆ i Ivana Husar najbolje su ocijenjeni par u prvoj emisiji nove sezone showa "Zvijezde pjevaju". Za izvedbu Vannine pjesme "Ja ću budna sanjati" dobili su 29 bodova i odlične kritike. Svojim su nastupom oboje zadovoljni, ali su uvjereni da mogu i "puno bolje". "Jako sam kritičan prema drugima, ali sam još samokritičniji. Mislim da se moglo još puno toga popraviti", rekao nam je Mirko. S tim se složila i njegova "profesorica" Ivana Husar. "Imali smo jako zahtjevnu pjesmu i Borisu je ovo prva emisija, još ako se uzme u obzir da smo s probama počeli samo dva tjedna prije emisije, očito je da mu je ovo bio jako velik zalogaj", rekla nam je Ivana koja je jako zadovoljna konačnim rezultatom i veseli se "svakoj sljedećoj pjesmi".

"Glumci su poznati kao veliki radnici"

Boris iza sebe ima dosta pjevačkog iskustva, jer je pjevao od osme godine, a kasnije i kao glumac i u ZeKaeMu. "Nisam nikad profesionalno pjevao i znali smo da moramo napraviti najbolje što znamo. Pjevački sam dio shvatio maksimalno ozbiljno", kaže Boris i tvrdi da nije imao tremu prije nastupa, jer je više od 20 godina u kazalištu pa mu "pozornica ne predstavlja problem". Ivana je također zahvalna na tome što ima priliku raditi s glumcem. "On ima predznanje i disciplinu. Glumci su poznati kao veliki radnici, njima su probe normalna stvar što kod glazbenika baš i nije slučaj. Osobno se volim dobro pripremiti i tu smo se našli", kaže nam bivša Divasica koju je u prvom nastupu najviše impresioniralo to što je Boris "prošetao kroz skoro dvije oktave u dvije minute". "Jako se hrabro i muški snašao. Bila sam uvjerena da će to dobro otprašiti i zaista je bilo tako", ispričala nam je Ivana.

"Nisam bio sretan s odabirom pjesme"

Iako imaju jako dobru suradnju, oboje su potvrdili da se najviše razilaze po pitanju odabira pjesama. Budući da je Boris 10 godina stariji od svoje "profesorice", imaju potpuno različite glazbene ukuse. "Generacijski jaz nas malo opterećuje", kaže glumac. On naime preferira glazbu 70-ih godina prošlog stoljeća dok Ivana više voli suvremenu. "Ivana ipak ima više iskustva, ja je slušam kao profesoricu i dao sam joj da odabere pjesmu za nastup. Moram priznati da nisam bio jako sretan s odabirom", ispričao je simpatični glumac, ali se kako kaže, kasnije uvjerio da je u "dobrim rukama". Ivana mu je približila pjesmu nakon čega je on skužio da mu to leži. "Na kraju je otkrio neke stvari o sebi koje nije znao", tvrdi pjevačica.

"Moram izraziti poštovanje profesoru Pervanu"

U prvoj je večeri showa nastupilo ukupno osam parova, ali Ivana kaže da među njima još ne može izdvojiti niti jednog favorita, jer je prerano. Borisu se pak sviđaju oni "najmlađi". "Najpoletniji su Tamara Loos i Marko Tolje te Ines Bojanić i Giuliano, ali moram izraziti poštovanje i prema profesoru Pervanu", rekao nam je Boris kroz smijeh.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.