Božićne lampice ove obitelji može paliti i gasiti bilo tko na Internetu, evo kako to izgleda

Screenshot: christmasinfairbanks.com

JEDNA obitelj s Aljaske odlučila je blagdanski duh širiti ne samo susjedstvom, nego čitavim svijetom - i to tako što je omogućila bilo kome tko ima pristup internetu da prema vlastitom raspoloženju pali i gasi božićne lampice na njihovoj obiteljskoj kući.

Ken i Rebecca-Ellen Woods iz Fairbanksa su putem svoje web stranice christmasinfairbanks.com svim zainteresiranima ponudili paljenje i gašenje 12 različitih setova lampica, montiranih na različite djelove kuće. Rezultat ih je iznenadio.

"Nevjerojatno je koliko ljudi satima sjedi za računalom i pali i gasi lampice", rekla je Rebecca-Ellen, pojasnivši da je "publika" tijekom posljednjeg mjeseca više od milijun puta klinknula na jedan od web prekidača na njihovoj stranici.

 "Kad god netko klikne na link, šalje se signal na server koji pak aktivira ili deaktivira pojedine sklopove lampica", pojasnila je vlasnica kuće.

Obitelj tvrdi da ih show koji se odvija iza njihovih prozora ne smeta, jer ga iznutra ne vide, a ne predstavlja ni preveliko opterećenje za kućni budžet budući da je u pitanju LED rasvjeta. Budući da nemaju ni susjeda u blizini, "kreativnost" ekipe s interneta ne smeta nikome.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.