Stariji bračni par na lotu osvojio 24 milijuna eura. Uslijedio je šok za muškarca

Ilustracija: Shutterstock

Bračni par Kenneth (77) i Connie (74) Parker iz New Yorka na lotu je osvojio jackpot u iznosu od 25 milijuna dolara (gotovo 24 milijuna eura). Par je bio presretan jer su tim milijunima mogli ispuniti mnoge svoje životne snove i nešto dati i svojoj djeci. No onda je sve ispalo drugačije.

Listić je uplatila Connie i novac je isplaćen samo na njezin račun, prenosi Mirror. Čim je novac dobila na račun, izbacila je supruga iz stana. Connie nije željela mužu dati ni cent od dobitka na lutriji i odmah je s njim prekinula kontakt.

Prije toga su imali sretan brak

"Siguran sam da me je Connie htjela spriječiti da velik dio dobitka dam svojoj djeci. Imam petero djece iz prethodnog braka", rekao je Kenneth, koji se potom razveo od supruge i tužio ju je. "Osjećam se izdano. Još uvijek se ljutim na sebe što sam ikada volio tu ženu", dodao je razočarano.

Njih su dvoje prije toga imali sretan brak. Kako kaže Kenneth, nikada nisu imali mnogo novca. Uvijek su igrali lutriju u nadi da će jednog dana osvojiti veliki jackpot. Čim je spomenuti jackpot na lutriji osvojen, njihovoj sreći je došao kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.