Branimir Kamber za Index otkrio sve tajne svojih devet dana u Big Brother kući

Foto: RTL

ZADRANIN Branimir Kamber prvi je stanar Big Brother kuće koji ju je napustio. Odluku je donio iznenada, nakon devet dana, a svemu je presudila razmirica sa zagrebačkom bildericom Tamarom Posavčić. Nakon što su se slegli dojmovi, popričali smo s Branimirom o razlozima njegovog napuštanja BB kuće, stanarima i planovima nakon izlaska iz izolacije.

Branimir nam je najprije otkrio što se događalo tog popodneva kad je shvatio da mu je dosta.

"Proveo sam cijelo popodne s Tamarom, ženska je faca, ima gard i inteligentna je, ali ne paše mi karakterno pa ne bih s njom provodio vrijeme, no za show je fenomenalna. Pozvao me Big Brother u ispovjedaonicu i rekao mi da trebam pomoći Žigi da postavi tor. Kad sam izašao, Žigo nije mogao odmah, pričao je s Kockom, a ja sam išao obaviti svoj zadatak i onda mi je uletjela Tamara s tom svojom spikom. Otišao sam zbog valjda najopravdanijeg razloga u BB kući, kad Big Brother zove moraš ići", ispričao nam je i dodao da im je cijelo popodne bilo zanimljivo, a Ines i Fabio su ostali pored njih jer im je njihovo rešetanje jedno drugog bilo fascinantno.

Kako bi dolio ulje na vatru, Tamari je rekao da je otišao jer mu se ona ne sviđa.

"Nitko živ nije gledao vatru kao ona i ja, drugi su gledali vatru iz kuće", rekao je, dodavši da bi on svaki zadatak izvršio kako treba. Kad je Tamara digla glas, to je bilo to.

"Ja se bavim humanitarnim radom osam godina, to je moj glavni posao. Ja se ni s kim tako ne razgovaram, svijet je divan i nema potrebe da se s nekim priča kao da si general. Sa mnom se tako ne razgovara niti ja tako razgovaram sa svojim kolegama ili djecom s kojom radim", rekao nam je.

Iako je naglasio da daje potpunu podršku RTL-u i želi im da show bude uspješan, smjer u kojem je krenuo nije mu se svidio.

"Mene se neće vidjeti kako ležim ispod plahte s nekom curom ili u jacuzziju. Shvatio sam da je počelo da sad ovaj mrzi ovog, onaj mrzi onog...", istaknuo je.

Na priče o simpatijama prema Katji nije trošio riječi, kratko nam je rekao da između njih nema ništa, a njoj želi sve najbolje.

"Favoriti su mi Romano i Kocka. Romano - samo upališ kameru i sve si riješio, čovjek nema zle krvi u sebi i želim da pobijedi. Nažalost, u show je zalutao Ivica jer se lomi između svog privatnog života, čovjek ima troje djece doma. Žao mi je što se vidi da su svi unutra zbog novca", tvrdi.

Zadnja osoba kojoj se prilikom izlaska iz kuće obratio bio je Ivica, kojem je rekao da misli na djecu.

"On unutra dovodi u pitanje svoj brak i budućnost, prije nego što sam saznao da ima djecu mislio sam da je nabildani boksač, a onda sam shvatio da ima cilj i životni put. Nekoliko puta sam mu rekao da ako osjeti da puca, nema tog novca zbog kojeg bi mu se to isplatilo", rekao nam je.

Tamarin oproštaj nije želio previše komentirati.

"Njoj prepuštam Big Brother i teretane, a meni ostavite humanitarni rad i reklame", dodaje.

Tvrdi da publika ne vidi koliki je dragulj Jurica Pađen, koji je preinteligentan i ima zanimljivu prošlost, jer je svirao s Johnnyjem Štulićem, pet mjeseci bio na turneji po SSSR-u i upoznao brojne slavne glazbenike.

Nakon izlaska Branimir je vidio neke isječke i ponovio bi cijelu avanturu. Njegovi prijatelji i obitelj razveselili su se nakon njegovog izlaska, iako su u početku bili skeptični oko ulaska u kuću. Priznao nam je da je ipak znao tko je Žigo, ali mu nije znao ime jer je u Kini živio dva mjeseca, u vrijeme Žigine najveće slave.

"Sad mi je plan snimiti drugi album, imam neke planove sa svojim humanitarnim organizacijama, snimit ću i drugi spot, širit ćemo paletu bavljenja humanitarnim radom", najavljuje.

Kako kaže, prema humanitarnom radu ga je usmjerila majka.

"Sa 16 godina me upisala u udrugu Vihor u Zemuniku Donjem, koja se bavi terapijskim jahanjem. Tada sam se prvi put susreo s djecom s teškoćama u razvoju i krenuo sam tim putem. Zadnjih osam godina mi je to posao i osnovna stvar u mom poslu je da se mičem od rečenice: 'A jadni oni'. Volim humanitarni rad, to je jedini posao u kojem nema glume", rekao nam je.

Za drugi spot koji će snimiti kaže da će biti pomalo šokantan, ali poučan.

"Pjesma 'Mi ružni' je nastala kad sam prolazio kraj SC-a i strukovne škole u Zagrebu, gdje su curice izašle za vrijeme odmora, a ja sam prolazio sa 16 osoba s teškoćama pored njih. Kad smo prošli kroz njih, kao da je prošlo stado Žiginih ovaca. Došao sam doma i napisao tekst na temu 'A što je s nama ružnima'", ispričao je.

Na kraju nam je otkrio i gdje ga se najčešće može naći u Zagrebu.

"Vozim se tramvajima, prijatelj me vodi u studentsku menzu i obožavam tete iz menze. Velika podrška tetama iz menze u Cvjetnom, jer su toliko divne i tople još od početka mog studiranja. Donijet ću im ružu ovih dana", najavio je na kraju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.