Britney, Lindsay i Jessica: Dame sakupljaju novac za Haiti

LINDSAY LOHAN, Britney Spears i Jessica Simpson pridružile su se popisu celebrityja koji su odlučili pomoći žrtvama potresa u Haitiju.

Jessica skuplja cipele, a Britney prodaje haljinu s VMA dodjele

Reality plavuša Jessica Simpson priključila se humanitarnoj organizaciji "Soles4Souls" u akciji sakupljanja cipela za Haićane koji su u potresu ostali bez krova nad glavom pa tako i bez osnovnih odjevnih predmeta. Cilj je za 50 dana sakupiti 50 tisuća pari cipela.
 
Posrnula pop princeza Britney Spears na aukciji će prodati srebrnu haljinu koju je prije dvije godine nosila na dodjeli nagrada "Video music awards". Dozvolu za prodaju haljine, od koje bi novac donirala u humanitarne svrhe, morala je tražiti od nadležnog suda u Los Angelesu.


Lindsay Lohan donira novac od prodaje svojih FAME tajica


LiLo će određeni vremenski period novac od prodaje svojih FAME tajica također donirati za pomoć Haitiju. "Doista je strašno to što se dogodilo Haićanima. Smatram da bi svatko trebao pomoći kako može. Ovim putem vas pozivam da kupite ovaj odjevni predmet i tako pomognete žrtvama tog katastrofalnog potresa. Ponosna sam što im mogu pomoći", izjavila je Lindsay za američke medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.