Brittany Murphy uzimala oko deset vrsta lijekova, najviše onih protiv depresije i tjeskobe

U JAVNOST su izašli dokumenti koje je istražni sudac u Los Angelesu zapisao o pokušajima oživljavanja Brittany Murphy. Uz nju su u posljednjim satima njezinog života bili njezina majka i suprug koji su je na sve načine pokušali spasiti. Osim toga, istražitelj je pronašao veći broj recepata na jake lijekove na njezinom noćnom ormariću.

Prije smrti žalila se na bolove u prsima

Prema istražitelju Blacklocku, Brittany se nekoliko dana žalila na bolove u području prsa, a u nedjelju oko sedam ujutro ona je otišla u kupaonicu i zatvorila vrata. Oko pola sata kasnije, njezina majka Sharon otišla je provjeriti kćer, otvorila vrata kupaonice i našla Brittany kako leži na podu i ne reagira ni na što. Sharon je tada počela vrištati, a Brittanyin suprug Simon potrčao je u kupaonicu da vidi što se događa.

Pokušaji oživljavanja

Prema izvješću, Sharon je panično nazvala hitnu pomoć, a Simon je pokušao oživiti svoju suprugu tako što ju je počeo polijevati vodom. Brittany je povratila, a znakove života i dalje nije pokazivala, što se nastavilo i kad su bolničari došli. Oni su glumicu premjestili u spavaću sobu gdje su pronašli pozamašan broj propisanih joj lijekova. Osim toga, pronađen je velik dio praznih bočica lijekova koji su bili propisani na ime njezinog supruga i majke te treće nepoznate osobe.

Popis lijekova

Između ostalog našli su Topamax (lijek protiv migrene), Methylprednisolone (protiv gripe), Fluoxetine (za depresiju), Klonopin (protiv tjeskobe), Carbamazepine (za dijabetes), Ativan (također protiv tjeskobe), Vicoprofen (protiv bolova), Propranolol (za srce), Biaxin (antibiotik), Hydrocodone (protiv bolova) te mnoštvo vitamina. Prema zabilješci u kući nije pronađen nikakav alkohol ili droga.

Hospitalizirana ranije ove godine

Prema njima, glumica je ranije ove godine bila hospitalizirana zbog problema koje joj je uzrokovao njezin dijabetes. Prije smrti, tragično preminula Brittany pripremila je i oporuku prema kojoj sve svoje posjede ostavlja svojoj majci. Prema pisanju nekih medija, postoji mogućnost da je ulogu u njezinoj smrti igrala i anoreksija od koje je glumica navodno bolovala.

Nije bila anoreksična

No, prema nalazima autopsije, nije bila anoreksična. Njezin suprug izjavio je shrvano da je njegov život gotov i uništen. Slatka i lijepa glumica je preminula uslijed uzimanja velikih količina lijekova i tako se pridružila velikom broju mladih i talentiranih ljudi koji su tragično i prerano otišli.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.