Brkljačić o koncertu Prijovićke: Sportske tribine su prazne, želite gratis karte...

Foto: Matija Habljak/Pixsell/Antonio Ahel/Ata Images

IVANA Brkljačić komentirala je tri rasprodana koncerta Aleksandre Prijović koji će se početkom prosinca održati u Zagrebu.

"U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti! Ne ulazim u to što slušate, ne hejtam ničiji odabir, ali dragi narode kad se organizira sportsko natjecanje tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i nogometnih utakmica...

Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigdje na tribinama? Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom se ne znate ponašati, odete pred ceremonijal medalja, nema poštovanja, ni navijačke kulture...

Za sport, kazalište, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem...", napisala je Brkljačić i objavila cijene karata za koncert pjevačice.

Aleksandra Prijović rasprodala tri Arene

Aleksandra Prijović je, podsjetimo, zakazala četvrtu Arenu koja se munjevito prodaje

Nakon što je u jednom danu rasprodala treći koncert u Areni Zagreb, turbo folk zvijezda Aleksandra Prijović dodala je i četvrti koncert. U punoj Areni će nastupati 1., 2., 3. i 4. prosinca ove godine.

"Nakon toliko poziva prijatelja, suradnika, poruka obožavatelja, ja sam se morala odlučiti i na četvrtu Arenu. Oko datuma nismo baš imali izbora jer su unaprijed rezervirani tako da će se novi koncert održati 4. 12., četvrtu večer za redom. Iskreno, teško je raditi četiri dana za redom, ali ja ću se potruditi da svaki bude kao prvi, dat ću sve od sebe, i više nego itko misli da mogu", izjavila je Prijović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.