Brooke Shields je s 10 godina pozirala za Playboy: "Mama je to dogovorila"

Foto: Profimedia

BROOKE Shields (59) u svijetu je glume još od ranog djetinjstva, a glumom se počela baviti na poticaj majke. No, glumica je nedavno progovorila o tome da njezina pojavljivanja nisu bila rezervirana samo za filmove i serije. Ispričala je da ju je majka, Teri Shields, natjerala da sa samo 10 godina pozira za Playboy.

"Svi su željeli da budem ljuta na nju"

Nakon smrti majke, Shields se osvrnula na njihov odnos u knjizi pod naslovom There Was a Little Girl: The Real Story of My Mother and Me. Shields je otvoreno govorila o svojoj majci, a u intervjuu za The Times prošle godine priznala je da je i u knjizi neke stvari zadržala za sebe.

U knjizi je o svom pojavljivanju u Playboyu napisala: "Bilo mi je previše da to priznam, zaista. Pisanje o tome bi me slomilo. Štitila sam nju". Iako je glumica priznala da je posao njezine majke bio da je štiti kao dijete, rekla je da nije bila ljuta na nju zbog odluka koje je donosila u prošlosti. "Svi su željeli da budem ljuta na nju, ali bila sam previše tužna kad sam je gledala koliko je bila nesigurna," objasnila je.

Progovorila u dokumentarcu

Prošle godine, Shields je podijelila više detalja o svom životu u dokumentarcu Brooke Shields: Pretty Baby. "Morala sam se suočiti s toliko toga u tako ranoj dobi, ali također sam stvorila obrambeni mehanizam. Ali sada mogu pogledati tu malu djevojčicu i pomisliti da je uspjela i da se izvukla", poručila je Brooke.

S 11 godina glumila prostitutku

Podsjetimo, glumica je imala samo 11 godina kada je glumila prostitutku u filmu Pretty Baby 1978. godine, a u njemu je bila prisiljena poljubiti kolegu Keitha Carradinea, koji je tada imao 27 godina. Njezina majka navodno je samo stajala i gledala scenu. S 14 godina Brooke je postala najmlađi model koji je krasio naslovnicu Voguea. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.