Brooke Shields: Nakon što sam izgubila nevinost, istrčala sam gola iz sobe

Foto: Epa

AMERIČKA glumica Brooke Shields otkrila je u svom dokumentarnom filmu Pretty Baby: Brook Shields da žali za time na koji je način izgubila nevinost i naglasila je da se osjećala krivom.

Shields se prisjetila kako je nakon odnosa s Deanom Cainom istrčala iz sobe gole stražnjice. "Cainu je bilo puno ugodnije nego meni. Ja sam htjela ozbiljniji odnos, ljubav i predanost", rekla je Brooke i napomenula: "Žao mi je sebe u tom periodu".

Imala je teško djetinjstvo

Podsjetimo, glumica je imala samo 11 godina kada je glumila prostitutku u filmu Pretty Baby 1978. godine, a u njemu je bila prisiljena poljubiti kolegu Keitha Carradinea, koji je tada imao 27 godina. Njezina majka Teri Shields navodno je stajala i gledala scenu dok je Carradine uvjeravao dječju zvijezdu da je sve "izmišljotina".

Kad je Shields imala samo 10 godina, pozirala je gola za Playboy, dok je s 14 postala najmlađi model koji je krasio naslovnicu Voguea. Trailer za Pretty Baby: Brooke Shields počinje s Brooke kao tinejdžericom koju pitaju što misli o "frci koja se diže oko nje" dok sjedi pokraj svoje mame, a ona se smiješi i odgovara: "Mislim da je to nekako zabavno." Novinar joj tada kaže da je ona doista "mlada dama izvrsnog izgleda" i "lijepa djevojka".

Govoreći u dokumentarcu, Brooke priznaje da je "zaprepaštena što je preživjela išta od toga", a otkriva i da ju je u ranim 20-ima u hotelskoj sobi silovao muškarac iz filmske industrije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.