Brooklyn Beckham snimio kako radi sendvič s ribom i pomfritom, dobio tisuću komentara

Foto: Instagram

SIN DAVIDA i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham, već je svima dokazao da se želi baviti kuhanjem, a počeo je i sam sebe nazivati kuharom. Na Instagramu redovito objavljuje snimke kojima pokazuje kako priprema neko jelo.

U najnovijem kulinarskom videu pokazao je obožavateljima njegov proces pravljenja sendviča s pohanim filetom ribe i pomfritom. 

Radio sendvič s ribom i pomfritom

Video započinje tako što Brooklyn reže krumpir i prži ga. Zatim pravi smjesu za pohanje u koju stavlja filete ribe. Nakon što ispeče i ribu baca se na pravljenje umaka. Nakon što je sve pripremio, uzeo je tost, složio je sendvič i zagrizao ga. 

Dobio tisuću komentara

Video je u jednom danu skupio 130 tisuća lajkova te se ispod objave nanizalo više od tisuću komentara. Njegovi vjerni pratitelji su ga hvalili.

"Izgleda nevjerojatno i ukusno", "Sad sam gladna", "Ponosna sam na tebe i život koji živiš. Obožavam ovakve videe", "Izgleda super, pokušat ću i ja ovo napraviti. Hvala", "Rado bih ovo jeo", neke su od pohvala.

Bilo je i kritičara.

"Tartar je previše vodenast", "Ovo je otmjen sendvič ljudi", "Možda da idući put radiš grah na tostu", "Kako zdravo", "Možda da se zaposliš radije nego da gubiš vrijeme na pečenje pomfrita?", "Mogu pogađati tvoje iduće zanimanje? Model? Biolog?" pisali su mu ljudi u komentarima.

Pročitajte više