Bubi odabrao kome krpa u ruke: Gego i Simonica novi sluga i sluškinja!

KAKO je gazda Dino Bubičić sam rekao, odabir sluge i sluškinje dosad mu je bio najteži posao na farmi. S druge strane, Simona i Gego su mu malo olakšali odluku dajući mu do znanja da su spremni izaći van. Dogovor neizrečen naglas rezultirao je Bubijevom odlukom da ipak njih dvoje nominira, odnosno dodijeli im posao sluge i sluškinje.

Simona i Gego žele napustiti show

Budući da su na neki način znali kako će Bubi baš njih odabrati, na kraju su zadovoljno počeli spremati svoje stvari te se zaputili u izolacijsku kućicu gdje će živjeti do dvoboja. Simona na ulogu sluškinje gleda kako na kartu za povratak kući, jer "na farmi ne želi biti bez svojeg Ante i Gabice". Međutim, Simona ima razlog za izlazak iz seoske kuće. Po povratku bi trebala početi snimati reality show naziva "Gotovčevi". Kamere će nju i njezinu obitelj snimati mjesec dana bez prestanka, a show bi se prema sadašnjim nagađanjima trebao prikazivati na jednoj od nacionalnih televizija. kako Gotovčevi više nemaju nikakvu obavezu prema Novoj TV, pretpostavlja se da Nova TV nije televizija na kojoj će sigurno biti prikazan njihov show.

"Nadam se da ću postati prva duelistica, u petak zgubiti i napokon se vratiti svojoj obitelji", rekla je Simona čijoj se novoj ulozi vjerojatno najviše razveselila Petra Maroja. Naime, Maroja je nedavno počela razrađivati strategiju izbacivanja Simone iz Farme.

"Ja sam i sam zamolio Dinu da me proglasi slugom jer mi je život u kući postao jako stresan", nakon objave sluga svima je priznao pjevač Gego koji se nije uspio uklopiti u život na farmi. "Ja sam sa svakim bio ovdje u jako dobrim odnosima i nadam se da ću sa slugama biti isto tako u dobrim odnosima jer nije ništa osobno. A ti Dino, hvala ti prijatelju. Sve pet. Hvala ti, čovjek si", nadodao je pjevač.

Marina Perazić: Ma, jebi se!

Jedina osoba koja je nezadovoljna Bubijevim izborom je Marina Perazić. Njoj je žao što će iz Farme možda izletjeti Simona te ju je živciralo što se ova veseli Dininom odabiru. Potištena i tužna nakon nominacija Simoni je samo dobacila: "Ma jebi se!".

L.V.
Foto: Nova TV

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.