Caitlyn Jenner otkrila u kakvom je odnosu s bivšom ženom Kris: "Da, tužno je..."

Screenshot/Foto: YouTube/EPA

CAITLYN Jenner otkrila je da nije u kontaktu s bivšom suprugom Kris Jenner. Gostujući u emisiji This Morning Caitlyn je govorila o svom odnosu s Kris i djecom. Caitlyn, koja je promijenila spol, provela je 22 godine u braku s majkom slavnih Kardashianki. Zajedno imaju dvoje djece, Kendall i Kylie, no Caitlyn se tijekom braka brinula i za Khloe, Kourtney i Kim, čiji je otac Robert Kardashian preminuo 2003.

"S Kris stvarno više nikada ne razgovaram. Da, tužno je. Ako ima ikakve komunikacije, to je putem menadžera koji razgovara s njom. A kad imaš toliko djece koliko ja imam, s nekima si bliži nego s drugima. Svakako ih viđam i radimo razne stvari zajedno. Puno sam bliža s Jennerima nego s Kardashianima, ali s Kris nemam nikakav kontakt. To je tužno jer smo puno toga prošle zajedno", rekla je Caitlyn. 

Odmah su kliknuli

Prisjetila se i prvog susreta s Kris.

"Bila sam sama šest godina i stvarno sam se nekako borila sama sa sobom, tko sam ja, kako se uklapam u svijet... Upravo sam navršila 40 godina i upoznala sam Kris na spoju na slijepo. Slagali smo se od prvog dana. Je li to bila ljubav na prvi pogled? Prilično blizu tome, da.

Bila sam potpuno impresionirana s njom i kako je živjela svoj život. Ona je imala četvero djece, ja sam imala četvero... Vjenčali smo se pet i pol mjeseci poslije. Bilo je vrlo brzo", rekla je Caitlyn.

Objavljuje dokumentarac o Kardashianima

Otkako je promijenila spol i razvela se od Kris, Caitlyn je često imala sukobe s bivšom suprugom i djecom. Pogotovo otkako je 2017. objavila memoare The Secrets Of My Life u kojima je opisivala svoj brak s Kris. 

Caitlyn uskoro objavljuje dokumentarac House of Kardashian koji će sadržavati neviđene arhivske snimke i svjedočanstva iz najužeg kruga obitelji. Prikazat će obiteljsku dinamiku, skandale, kontroverzne poslovne dogovore i osobne borbe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.