Cameron Diaz proslavila 52. rođendan, ovako je izgledala u mladosti

Foto: Profimedia/EPA

Hollywoodska zvijezda Cameron Diaz povukla se iz svijeta glume 2018. godine, a posljednju ulogu odigrala je još 2014. u filmu Annie, kojeg kritika nije dobro prihvatila. Danas uživa u privatnosti i slavi svoj 52. rođendan.

U glumačke vode je stigla sredinom 90-ih ulogom u filmu Maska. Prije njega nije imala nikakvog glumačkog iskustva, ali je od 1994. godine, kada je film ugledao svjetlo dana, zaredala brojne uspješne uloge. Osim poslovnih uspjeha, pažnju je privlačila i svojim mladolikim izgledom, koji se nije puno mijenjao kroz godine.

U lipnju ove godine pričala je o svom životu nakon glume

Prije koju godinu je izjavila da se "više ne brine o tome kako izgleda jer joj je izgled zadnja stvar na pameti". Tijekom gostovanja u BBC-jevom podcastu Rule Breakers Diaz je progovorila o svom životu nakon što je napustila glumu.

Priznala je kako osjeća da je napravila pravi potez, iako je od tada odbila filmske ponude vrijedne oko 100 milijuna dolara.  "Upala sam u holivudsku zamku i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene izložene. Dopustila sam da me tretiraju kao objekt", opisala je.

"Ne perem se"

"Ne moram više brinuti o tome kako izgledam. Izgled mi je doslovno zadnja stvar na pameti, preko dana mi ne pada na pamet. Živim kao zvijer, ne perem se. Imam milijun kozmetičkih proizvoda i svi skupljaju prašinu na policama.

Možda dva puta mjesečno uzmem neku kremu, namažem se i mislim - dobro, valjda je ovo dovoljno, hoće li djelovati ako se namažem samo jednom? Jednostavno, trenutno nisam u situaciji da trošim bilo kakvu energiju na izgled", dodala je.

Iako Cameron izbjegava javne nastupe, aktivna je na Instagramu gdje se hvali vinom koje proizvodi od organskog grožđa i koje nema šećera u sebi, a napisala je i knjigu naziva Knjiga o tijelu: Zakon gladi, znanost snage i drugi načini da zavolite svoje nevjerojatno tijelo.

Nedavno je iznenadila paparazze

Nedavno je snimljena sa suprugom Benjijem Maddenom u rijetkom izlasku.

Paparazzi su ih snimili na jednom parkiralištu u Montecitu, a s njima su bili Chris Pratt i njegova trudna supruga Katherine Schwarzenegger. Po izlasku iz automobila, 51-godišnja glumica stavila je svog četveromjesečnog sinčića u kolica. Diaz je, ako je suditi prema fotografijama, bila jako dobro raspoložena. U jednom trenutku se nasmijala i mahnula paparazzima te ih iznenadila svojim potezom.

Dobila je drugo dijete u ožujku ove godine

Podsjećamo, Cameron i Benji dobili su drugo dijete u ožujku ove godine. "Blagoslovljeni smo i uzbuđeni što možemo objaviti rođenje svog sina Cardinala Maddena. Svi smo tako sretni što je ovdje! Zbog sigurnosti i privatnosti djece nećemo objavljivati nikakve slike, ali on je stvarno sladak. Osjećamo se tako blagoslovljeno i zahvalno", napisali su tad u objavi na Instagramu.

Početkom 2020. godine dobili su djevojčicu Raddix putem surogat-majke. Par je započeo vezu u svibnju 2014. godine, a vjenčali su se u siječnju 2015.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.