Carla Bruni progovorila o navodnoj vezi s Trumpom te popljuvala Melaniju: "Moje gole fotke su bolje"

Foto: Guliver Image /Getty

BIVŠA prva dama Francuske Carla Bruni u nedavnom je intervjuu progovorila o Donaldu Trumpu i njegovoj supruzi Melaniji, a njene riječi nisu bile nimalo laskave.

Pjevačica i autorica pjesama udala se za bivšeg francuskog predsjednika Nicholasa Sarkozyja 2008. godine, a u intervjuu za The Daily Beast ovog vikenda osvrnula se na vječnu glasinu da je Trump 1991. godine želio ostaviti Marlu Maples zbog nje. Navodno je priču u javnost pustio sam Trump, a kad je ušao u utrku za predsjednika SAD-a tvrdio da nema veze s tom pričom i da ne zna ništa o njoj.

No 1991. godine, kad ni Carla ni Trump nisu imali puno veze s politikom, Bruni je za Daily Mail rekla da je Trump "očito luđak" i da je "posramljena cijelom pričom".

Ovog je tjedna pak izjavila: "Cijela situacija je jako mutna i jednostavno se nije dogodila. Bila sam iznenađena kad se obratio medijima. To je bila laž".

Tako je dokazala da i dalje vjeruje da je priču o njima pokrenuo Trump.

Kad se udala za Sarkozyja u javnost su procurile njene gole fotografije, no tvrdi da se one nikako ne mogu usporediti s onima Melanije Trump.

"Drugačije je jer sam ja već bila poznata zbog manekenstva u glazbe kad sam se udala, pa su ljudi zbog njih poludjeli", rekla je.

Dodala je da su njene gole fotografije napravljene s više ukusa te da ona nikad nije imala "pretjerano seksi tijelo".

"Oduvijek sam veoma mršava i izgledam poput tinejdžerice pa moje gole fotke nikad nisu izgledale kao da su iz Playboya. Umjetnički su napravljene od strane vrhunskih fotografa", rekla je.

Zaključila je da je doživjela olakšanje nakon što je njen muž prestao biti predsjednik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.