Evo koje će poklone vrijedne ukupno 155.000 eura slavni dobiti na Oscarima

Foto: Profimedia

SVAKE godine na dodjeli nagrada Oscar top 25 nominiranih dobiva poklon-vrećicu s luksuznim darovima. Iako nije ni na koji način povezana s Akademijom, vrećica "Svi dobivaju" s poklonima marketinške tvrtke Distinctive Assets dijeli se već 20 godina, a vlasnik tvrtke Lash Fary otkrio je sadržaj ovogodišnje poklon-vrećice čija vrijednost iznosi 170.000 dolara, odnosno 155.000 eura. 

Što je u vrećici? 

Uz brojne proizvode luksuzne kozmetike Cillian Murphy, Emily Blunt i drugi celebovi dobit će i neke prilično bizarne darove, poput gurmanskih kokica, uređaja za terapiju crvenim svjetlom tijekom spavanja, torbe za cipele, prijenosnog infracrvenog roštilja, vaučera za tretman mikro iglama u vrijednosti od 10.000 dolara te privatni show mađioničara i mentalista Carla Christmana u vrijednosti od 10.000 dolara. 

Wellness, put u Švicarsku, na Karibe...

Osim toga, 25 najboljih dobit će na poklon tri noći u Chalet Zermatt Peaku u Švicarskoj u vrijednosti od 50.000 dolara, sedam dana holističkog wellness programa te trodnevni put u privatnu vilu na Karibima. Nije loše, zar ne? 

Ipak, sve ima svoju cijenu, a važno je napomenuti kako porezna uprava ove poklon-vrećice smatra oporezivim prihodom pa su zbog toga, u usporedbi s onima koje su zvijezde primile na dodjeli Zlatnih globusa, one koje će dobiti na Oscarima ipak nešto siromašnije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.