Četiri stvari koje će džentlmen napraviti kad dobije gole fotke (za razliku od švalera)

Foto: Instagram

U POSLJEDNJE smo vrijeme svjedoci curenja golih fotki mnogih slavnih osoba oko kojih se diže tolika prašina kao da muškarci nikad prije nisu vidjeli golu ženu. Ili imali pristup internetu.

I dok na internetu postoji mnogo žena koje se samovoljno skidaju i pokazuju svoje atribute apsolutno svima koji imaju internet, postoje i one koje biraju kome će poslati svoje obnažene fotke. Nažalost, postoje muškarci koji to iskoriste na loš način i naprave veliku štetu. Ovo su stvari koje će džentlmen napraviti kad dobije fotku gole djevojke za razliku od igrača, piše EliteDaily.

1. Zadržat će je za sebe

Džentlmen će poštivati izbor djevojke koja mu je odlučila poslati svoje obnažene fotke i zadržat će ih za sebe dok će ih igrač pokazati svim svojim prijateljima. Na kraju dana, što dobijete od toga da pokažete svima te fotke? Osobito ako planirate nešto ozbiljnije s tom djevojkom jer sigurno ne želite da je vaši prijatelji stalno zamišljaju golom.

2. Poštivat će njezinu privatnost

Džentlmen će poštivati privatnost djevojke dok će švaler iskoristiti fotke za osvetu. Nedavno je jedan 22-godišnjak objavio snimku seksa s bivšom djevojkom da bi joj se osvetio nakon prekida pa završio na sudu i dobio kaznu od 600.000 dolara.

3. Bit će oprezan s fotkama

Džentlmen će biti oprezan s mobitelom ili kompjuterom na kojem se nalaze fotke koje je dobio dok će igrač biti neoprezan i ostaviti sve otvoreno ili otključano. Telefoni mogu biti ukradeni ili izgubljeni, a fotke koje se na njemu nalaze lako mogu biti zloupotrebljene od strane treće osobe. Zato džentlmen između ostalog ima i šifru na mobitelu.

4. Obrisat će fotke kad ih to djevojka zamoli

Iako težak zadatak, džentlmen će poštivati njezine želje i obrisati slike nakon prekida. Igrač će, s druge strane, oglušiti na njezine želje i sve podijeliti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.