Channing Tatum i Jenna Dewan službeno su se razveli, šest godina bili na sudu

Foto: EPA

Glumac Channing Tatum i njegova bivša supruga Jenna Dewan finalizirali su razvod šest godina nakon što su prekinuli. Kako navodi Page Six, pojedinosti o razvodu su povjerljive, no oboje su se dogovorili da neće tražiti uzdržavanje od bivšeg partnera.

Jenna je podnijela razvod 2018.

Osim toga će se bivši par privatno sastajati sa sucem zbog bilo kakvih budućih sukoba vezanih uz njihovo sporazumno uzdržavanje zajedničkog djeteta, kćeri Everly. Imaju rok od 45 dana da postignu dogovor o izmjenama alimentacije ili da sklope nagodbu u slučaju kršenja ugovora.

Nagodba im omogućava da izbjegnu suđenje koje je bilo zakazano za prosinac. Dogovorili su se da je službeni datum razvoda 2. travnja 2018., dok su formalno slobodni od 20. studenog 2019.

Jenna je podnijela zahtjev za razvod 2018., nakon devet godina braka, što je pokrenulo pravnu bitku oko novca koji je Channing zaradio od filma Magic Mike. Dewan je tvrdila da je Channing iskoristio zajednički novac za pokretanje ovog projekta te da bi trebala dobiti dio prihoda.

Upoznali su se 2006.

"Dokle god traje ova brakorazvodna parnica, on će uživati u nepravednim pogodnostima od prihoda od Magic Mikea a da Jenni ne isplaćuje njen dio, što već godinama radi", pisalo je u sudskim dokumentima. Tatumov pravni tim optužio je Dewan da su njene tvrdnje strategija za produljenje postupka razvoda.

Inače, Jenna i Channing upoznali su se 2006. na snimanju filma Step Up, a zaručili su se dvije godine kasnije. Vjenčali su se 2009. Nakon razvoda Channing je 2021. započeo vezu sa Zoë Kravitz, a sada su zaručeni. Jenna je također krenula dalje i 2020. se zaručila za Stevea Kazeeja, s kojim ima dvoje djece.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.