Charlize Theron želi glumiti u lezbijskoj verziji filma Umri muški: Gdje da potpišem?

Foto: EPA

JUŽNOAFRIČKA glumica Charlize Theron odgovorila je jednom pratitelju na Twitteru na njegov prijedlog za novi film, a fanove je iznenadilo da joj se njegova ideja svidjela.

"Lezbijski božićni filmovi su ok i dobri, ali ono što stvarno želim vidjeti je Umri muški verziji u kojoj Charlize Theron divlja kako bi spasila svoju ženu", napisao je prošle godine na Twitteru njezin obožavatelj koji zasigurno nije očekivao da će se glumici svidjeti njegov prijedlog.

"Gdje da potpišem?" odgovorila mu je Theron. 

Sada je lijepa glumica u velikom intervjuu za Vanity Fair potvrdila da joj je to sjajna ideja i kazala kako je spremna prihvatiti takvu ulogu te da joj samo nedostaje studio koji bi bio voljan snimiti taj film.

"Da, bih, zato sam i odgovorila odmah na Twitteru, jer sam jednostavno mislila tada, a i sada, da je to sjajno. Pomislila sam: 'Ova osoba mora početi predlagati stvari.' To je odlična ideja.  A činjenica da bi bile dvije žene, odmah sam pomislila: 'Da, potpiši me za to'", rekla je Theron.

Theron je u akcijskim hitovima The Old Guard, Atomic Blonde i Mad Max: Fury Road pokazala izniman talent u brojnim žestokim scenama. Za očekivati je da bi se odlično snašla u ženskoj verziji kultnog Johna McClanea, no za sada nema konkretnih dogovora o nekom sličnom filmu. 

Pročitajte više